Thursday, July 2, 2015

Princess story part 1

Hmm..
Put anak bongsu, dari 6 orang adik beradik and yes im the only girl in my family. And the thing is, my life is unnormal like others. No akak tempat untuk mengadu, takde adik untuk bergurau senda. Just me, a plain me. 

I am 24 years old this year, and nothing much in my life kecuali my career. Dari online bisness turn to owner of Mia Cattura Boutique. Kahwin? Tunggu perlepasan yang tak lepas-lepas. Doakan yea.

Cuma...kadang-kadang, its something like macam nak menjerit kuat-kuat atau nak hentak hammer kuat2 atau nak campak semua barang bagi pecah.. tapi kau x mampu. Hanya mampu berangan nak buat semua benda kau impikan , tapi tinggal angan-angan.

Kalau korang follow my ig, nampak sangat, I'm such a lonely person yang ade dua tiga orang kawan dan seorang kekasih hati, ha! Okay lah kan dari takde?

NO my life is not miserable but, protectable. 

I don't have much friend, adelah sikit. Tapi yang sikit tue, nasiblah tak menyakitkan hati.
BUT WHY? Kenape put tak ramai kawan? Put bukannye un sosial person, just tak semua orang boleh handle with my situation and finally they will go away. Sebab bosan, ada kawan tapi tak boleh keluar sama, tak boleh lepak , hangout, vacation and bla bla bla.

My life now, bangun, kerja , makan , tidur, bayar bil. hahahah..

Ya.... my life is boring..

And to Farhakim, u know u always be a part of my boring life.
Missbah and Nadirah, thank you for being kind of annoying and make my life didn't boring too much.

Maybe one day , i will find a true freedom.
Tapi umur berapa eh? 
Wallahualam...

Alhamdulillah untuk semua ujian ya Allah. My life should be more extreme ala-ala angelina jolie dalam Lara Comb. 



Kawan dari darjah tiga.
Kadang dorang dah bosan dengar masalah aku.
Masalah 1 yang tak settledown.

Aku sayang korang <3.

Farhakim 
Thanks for being annoying
Thanks for being apart of my boring life.
Please make me a rainbow.





LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT