Thursday, April 16, 2015

MIA CATTURA VENDOR (VENDOR WANTED)



Long time huh i didnt write anything on my blog?

Assalamualaikum.. dah makan ke belum ?

Alhamdulillah, da sebulan lebih butik put beroperasi, kat PORT DICKSON,  negeri sembilan. Dan alhamdulillah sambutan amat menggalakkan untuk beginner macam put , hiks!

Lokasi kami terletak betul-betul di atas 7 eleven di Bandar  Springhill. Senang sangat nak cari tau.
Sekarang put tengah cari vendor untuk penuhkan kedai put, atleast dapat bantu each other kan? Insyallahh..

Konsep kedai kita simple dan comfort. Shopping like ur homey.
Semua orang boleh datang, macam-macam ade.



Deposit Serendah RM100.

Monthly Serendah RM40 bergantung pada item yang awak nak letak.

Tidak amek sebarang komisen dari jualan.


Batch April 2015 masih dibuka.

for those yang meniaga online, nie adalah 1 platform yang baik. Dapat build ur crowd and fans kan? dan juga friends. Kita meniaga xboleh kekwat, nnt orang benci tau. Sapelah kita untuk kekwat kan? Hamba Allah juga.

Syarat untuk jadi vendor

- peniaga online - kita kalau boleh nak yang memang meniaga jadi dia tau selok belok perniagaan.

- tak sombong - jangan sombong, xmurah rezeki orang sombong.

- ada instagram - untuk tujuan promosi, nanti kalau xde mane pulak customer nak tengok product testimoni awak ye dak?

- product yang trending dan up to date, lagi2 baju sebab kita taknak lah nnt vendor marah kita bila baju dorang xde orang beli.

- rajin usaha - jangan ingat bila da join vendor awak boleh lepas tangan jea, awak kene usaha juga bgtau kawan-kawan awak yang awak punye barang ade kat butik put. Put tolong awak juga . Win win situation lah kan?

Nak tahu info lanjut boleh ws 0176454659 utk yang berminat ^^ no fussy vendor please
boleh search put kat instagram MIA_CATTURA ya?? 


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT