Tuesday, September 17, 2013

FLAWLESS SET COMBO WITH SUPERWHITE (IBU PUTIH)

Hai!!! assalamualaikum...

Lamanya tak menjenguk kat sini kan ? dah tanak bagi alasan busy lg dah, tapi memang malas, yela.. saya bukan seorang blogger tegar :p btw ada follower baru, thanks follow chuolls !!!! eh da pernah shopping dengan cikput belum ??? bagi sesiapa yang tak tahu... put dah 2 tahun menjalankan perniagaan secara online... SAH ye didaftarkan di KKM... buat masa nie, alhamdulillah, xde complaint... put try my best for follow up customer yang peramah tue :D yang sombong cane la kita nak follow up, dia pon x whatsep2 kita... roger2 la skt kalau ada perkembangan :p kita tak makan orang lah awak... (alah.. macamlah dorang bace entry kau nie put)

OKAY !!! nampak x tajuk entry kat atas tue ???
ok nampak kan ? kan ???

SO bila sebut pasal ibu putih, lama juga tau put garu kepada.. pening kepala.. sebab xtau apa tue ibu putih, seriusly ramai customer lari bila cakap ibu putih xde.. so i decide... why not put try beli ibu putih dari peniaga online yang lain
camnie la rupa dia....


here we are... nahh! RM50 for 15g , for me its a bit pricy..
ok! barang da sampai... bukak2... nahhhh.... benda nie benda nie benda nie.. rupanya ??? macam mara2 sikitlah... sebab 1st tanya seller tue cakap bukan menda yang put sebut tue.. maybe dia tak tahu.. Wallahualam...so takpela... 

sebenarnya dah agak dah, sebabnya cream malam yang put jual kat customer2 put , memang ada pati grape seed seperti apa yang ada dalam ibu putih nie.. thats why la.. dia superhebat dan sangat effective!! tak pernah terfikir pon nak repack asing2 gini..tak caya ???

Tengoklah put punya testimoni original dari customer put sendiri.
put dah meniaga flawless nie almost a year.. so janganla pepandai lepasnie ada yang cakap put jual tak original.. lepuk nanti.. dah beribu da orang beli flawless put jual.. and flawless yang put jual tue mmg mix dengan IBU PUTIH cuma tak banyak..nisbah 1/3 ..

jadi pokoknya...nak meniaga tak yah buruk2 kan orang eh!! kawan put da kene serang ya.. dengan seller2 tak bertauliah nie, cakap jual benda tipu...eh hello.. sangat tak baik, jaga rezeki masing2 sudahlah..nie tak siap printscreen buh kat page dia, JANGAN BELI KAT DIA NIE, DIA NIE JUAL YANG PALSU.... sangatlah tak baik, sian kawan put,jangan ingat put tak pernah kena ya.. lagi orang buat kita,fitnah kita lagi murah rezeki kita. dapat iklan free lagi chuolls..yang penting , jujur! jangan tipu customer.. jangan putar belit, kejap product sendiri, kejap kilang kat sini, kat sana... just simple answer REBRANDING !!!

so jum tengok testimoni.. jangan jadi terlalu lurus percaya sangat kat orang2 yang suka cari rezeki cara tak bagus ni..bersainglah secara sihat.and pls, put xkan layan seller2 macamnie.. dah tau rebrand.. just terima je kenyataan rebrand, so orang lain pun boleh rebrand.. kalau betul nie product sendiri, bagi bukti.. surat menyurat, jangan tau membebel jea.. orang tirulah hapelah.. kalau ada bukti, terus saman jela..

clickclick !! gorgeousdamiasbeauty

ok dah tengok ??? meh cerita apa kehebatan SUPERWHITE (ibu putih) nie bila dimix kan dengan flawless... actually function dia sama , cuma more upgrade lah ! sebab dia pure grapeseed.

apa yang SUPERWHITE boleh buat untuk anda ???

KEHEBATAN SUPERWHITE

✿ Mencerahkan kulit seawal seminggu
✿ Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✿ Tiada kesan sampingan
✿ Tiada penggelupasan
✿ Menghaluskan pori-pori
✿ Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
✿ Menghilangkan parut dan cela
✿ Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.

CARA GUNA :

Krim dwiguna SUPERWHITE bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda,lagi bagus kalau anda guna flawless skincare dari gorgeous damias beauty :p untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan.

Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim SUPERWHITE dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

TIPS MUDAH :
✿ Sapu nipis cream SUPERWHITE ni, then sapu krim malam anda.. kalau untuk badan.. amek dalam satu sudu kecil tue.. sudu kepsi tue kan ? then masuk dalam botol losyen 100g tue.. goncang2, sapu setiap hari.. pagi petang siang malam..utk nak cepatkan process penyembuhan jerawat calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian yang bermasalah..
Krim SUPERWHITE diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan..

PUT BAGI NAMA SUPERWHITE UTK PRODUCT REBRAND YANG DILABELKAN SEBAGAI IBU PUTIH NIE, SUPAYA XNAK KENA SAMAN :p gotcha !!

dibuka untuk borong dan jadi agent kita ya .. yipeee...
net : 30 gram
(xcaya boleh compare dengan others ibu putih yang dorang cakap asli sangat tue :p)



nie packaging baru... sebab before this, orang tiru kita.. sobsob..noo.. kita x mara orang jual and rebrand.. just kalau terang2 copy kita punye sticker.. terasa skt banget :p jadi better kita ubah!!! (orang tiru kita, means kita hebatla)

packaging baru untuk sabun

*
*
*
*
packaging lama chuolls!!






PRICE ???

FLAWLESS SET NORMAL PACK
MILKY SOAP 30G , DAY CREAM 20G, NIGHT CREAM 30G - RM70

FLAWLESS SET COMBO WITH SUPERWHITE
MILKY SOAP 30G , DAY CREAM 20G, NIGHT CREAM 30G, SUPERWHITE 30G - RM110 

PRICE INCLUDE POSTAGE YA , UNTUK SELURUH MALAYSIA.

BORONG MINIMUM 10 SET... 
ANY FUTHER INFO, PLEASE WHATSAPP 0176454659
KALAU MESEJ PUN BOLEH, TAPI NAK TANYA BEBANYAK BETTER KAT FB..


okay, put buat entry nie.. bukan untuk memburukkan sesiapa, atau mengkeji sesiapa..kita manusia, tak lepas dari buat kesilapan.. but if u not learn from ur mistake.. kau bodohla.. itu pendapat put.. put nak semuanya jelas kat sini.. kita berniaga sama-sama dan nak untung sama2.. percaya pada rezaki ALLAH, bumi ALLAH nie luas terbentang.. kalau itu rezeki kita.. insyallah berjuta orang meniaga benda yang sama pun.. tetap punya kita..kita akan dapat..

Janganlah sebab kau rasa kau da cukup hebat, sampai kau buruk2 kan peniaga lain.. yang baru hendak bertatih mencari rezeki.sekali kena bala nanti.. menjawablah.. 
kan better kalau kita sama2 bersaing secara sihat.. duit tak bawak ke kubur pun..jangan sebab duit, menjawab kau dalam kubur nanti.

Wallahualam.. entry sedikit pedas.. bukan apa, renungan bersama. 
supaya kita tak lupa,dalam dunia nie.. kita berkongsi dengan semua hidupan lain..
yang buruk datang dari kekhilafan saya, yang baik semuanya dari ALLAH..








LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT