Thursday, July 11, 2013

Flawless Skincare mendapat sambutan hebat!! Special Ramadhan SALE !

Hai semua, selamat berpuasa bg yang berpuasa ye, heheuk! dalam entry kali ini, put nak share kat korang, pengalaman-pengalaman put bila flawless skincare yang adira guna n promote kat instagram dia dlu mendapat perhatian.. yelah! semua nak putih macam adira kan ?? sumandak katanya..

Put sendiri, tak lepas peluang untuk try product nie, dont worry, put akan kepilkan gambar sendirik paling latest dalam entry put ya uolls...Disebabkan tempat yang put amek stock nie, assume dia adalah tempat yang sama adira punye adik amek, so im so yakinlah, lagipun put as seller, dah buat research pasal this product..

ya mungkin tak terlalu dalam bagi orang yang rasa diri dia serba tahu kan ?? sampai ada orang assume put nie ciplak product dia.. padahal meniaga sama-sama..xcukup dengan itu put kene maki dan kene caci dalam instagram dia.. si tuuuttt tue bukan saja memburukkan , bahkan jual no fon put, sampai macam tue ke nak cari rezeki ???
ok bertenang, buka put sorang jea yang kena.. ramai okay..so buat relax dalah..

sekarang ramai betul yang jual flawless nie,disebabkan flawless nie datang tanpa nama.. so masing2 feeling product sendiri lah ?? sampai serang orang..kihkih..

sekarang ada sindrom poyo-poyo jadi customer yang nak borong banyak-banyak untuk mendapatkan informasi pasal product tue.. about the ingredient..bila minx facebook, senyap seribu bahasa..sebab takut kantoi kan ?? ishh xbaik btl, korang jual apa tue ??seaweed punye cream eh ?? then ngaku as flawless...eh eh ?? nampak sama tapi memang tak serupa...hihik...so janganlah salah beli okay..


nie antara customer terawal kita.. aka customer tetap kita, dyla selalu pg keje naik motor, so terdedah dengan cahaya matahari, sekarang lepas da guna flawless, tangan dia pon da kembali cerah.. x secerah adira, tapi 2 tona lebih cerah..ok uolls ??

Oh btw, untuk apa ye flawless nie ???
hilangkan jerawat
jeragat
flek flek hitam
parut
kecilkan liang roma
kurangkan minyak muka
CERAHKAN MUKA SECARA SEMULAJADI, TANPA PENGELUPASAN
mengandungi SPF 30 untuk melindungi kulit dari sinar matahari



nie set yang saya jual...tapi sekarang ada packaging baru untuk cream malam..da upgrade.. lagi 40mg

so here we are...




this is the obvious transformation ever, eh betul ke ayat aku nie.. i mean, drastik gila perubahan dia tau !!! safiya dah memang cantik.. bertambah2 cantik tunang orang nie.. ishh macam arab, gerammmm....



gambar kawan kita faiqah nie , dalam 2 weeks guna flawless.. dia lebih selesa tak make up.. sebab memang kurang suka.. so sekarang dialebih yakin, tayah nak touch up dah kak ton.. stay jea... sampai malam...


sempena ramadhan nie , kita ada buat promotion untuk customer-customer yang beli kat kita...nak tau x apa PROMOTION TUE ?


tadaaaaa....

PROMOTION RAMADHAN

SET 1 
 FLAWLESS SKINCARE 1 SET + BEDAK SEJUK TANAKA
 HANYA RM80, JIMAT RM10 
HARGA BIASA - RM90

SET 2 
FLAWLESS SKINCARE 2SET + 1PCS BEDAK SEJUK TANAKA
HANYA RM130, JIMAT RM30
HARGA BIASA - RM 160

SET 3
FLAWLESS SKINCARE 2 SET
HANYA RM120 JIMAT RM20
HARGA BIASA RM140


BORONG ?? PM ME FOR THE BEST PRICE
WHATSAPP FOR ORDER 0176454659

MANA GAMBAR KITA ???
EH LUPALAH...







LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT