Saturday, February 16, 2013

PETUA PULIHKAN KULIT AKIBAT SALAH GUNA PRODUCT.



Amboih! panjangnya title kan, sometimes i feel like i act like makcik2 asyik amalkan petua itu dan ini.. hewhew.. but nevermind kalau uolls nak fikir macam tue, sebab kalau awak-awak nak tau, petua-petua macam nie lagi selamat tau... Dah tentu dari Alam SemulaJadi yang dijadikan oleh Maha Pencipta kita Allah SWT.

Lambakan product online nie, ada kesan positif dan negatifnya sendiri. Sometimes product tue sesuai dengan jiran sebelah rumah kita,bila kita guna tak sesuai.. then haaa... OH MY..... jerit depan cermin then menangis tepi tingkap, kata seller penipu seller penipu..

Meh put share petua awesome lagi mudah dan jimat nie, bukan ape.. put nie jenis suka try product itu ini dulu-dulu.. sebelum jumpa ADHA BEAUTY CARE yang tercinta. hewhew..terus tak pandang yang lain. So muka makin teruk makin teruk, ada pon try product baru, sekejap jea ok.. after 2 minggu macam xde function.. kenapakah..pastu sedih, nanges ngadu kat boipreng yang muka teruk, mengadu kat mak yang muka teruk..wuuuuuuu >>>> lepastu ape lagi, kene bebel lah.

PETUA NAK PULIHKAN ATAU MATIKAN KESAN PRODUCT TERHADAP KULIT..ialah dengan menggunakan air kelapa muda.. buat mask.. lagi best kalau letak dalam peti sejuk , macamane ye nak buat mask nie?? senang jea..
amek mask kosong then rendam dalam air kelapa muda tue tadi dan buh dalam peti sejut..then buh kat muka...yumeeee...sejuk muka dan after 15 to 30 minit.. tue cabut je mask.. takyah cuci muka.. lame sikit baru cuci muka yea...

Automatic kesan 'salah guna product' korang tue akan dipotong... sama juga kalau korang terminum racun / alergic ubat... minum je air kelapa.Mudah dan selamat bukan ??Try lah !!! xoxo.. Put..





LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT