Wednesday, December 11, 2013

CARA MENGATASI MASALAH SELULIT (CELLULITE)

Hohoi!!! Assalamulaikum sayang-sayang put.

Rindu put kan kan kan?!meh cium sikit meh, berbulan engko , put tak tulis blog.. Kenapa ?? sebab tengah sakit... sakit ape ?? sakit malas..dah-dah taknakla merepek-merepek lagi..okay baru-baru nie put ada belajar dan buat kajian sikit pasal cellulite, apa tue cellulite??

cellulite tue adalah lemak yang terkumpul, contoh macam kat lengan, kat peha, kat kat kat perut... and yes! i do have this problem! engko nampak cikput nie slim melim kan ? haaaa.. cikput tahan napas je tue, macamane rupa celullite ?


ha! nak tau ada ke tidak, cer picit cam gambar kat atas nie, cer picit cer picit.. ada x gedut-gedut macam dalam gambar atas nie?? Put ada, kat perut, tak yah picit pun >..< keciwa. Nak tau sedikit sebanyak tentang cellulite ? jum.. Click link kat bawah nie.. put taknak copy, nanti orang cakap tiru lagi.. hahahha..so sila baca sayang-sayang..


dah baca ?? Put nak kongsi dengan korang, macamana put hilangkan/kurangkan selulit kat peyot nie.. hewhew.. dengan bahan natural, sapa kata bahan natural xboleh bagi kesan yang cepat ??? Meh tarik telinga dia meh..

korang tau tak, yang serbuk kopi asli boleh bantu masalah selulit nie la ?? 
dengan itu, memperkenalkan..
Scrub coffee organic, dihasilkan dari serbuk kopi organic asli dan bahan2 terpilih seperti vitamin E, vitamin C, dan Royal jelly dan secret recipe dari put sendiri.. jengjengjeng..


agak2 korangla, yang mane korang pilih ???
(*(*&*^&*%^
confirm lah yang spenda putih! :p

bertenang-bertenang.. put tau ramai gegadis yang ada masalah nie, jadi put perkenalkan.
scrub coffee yang boleh bantu masalah korang nie... buat 3x seminggu, memang awesome.. nanti mesty ada yang tanye, cikput, xboleh pakai hari-hari ke?? mestilah boleh, kata 100% natural kan???kihkihkih..






Nie ada review dari pengguna scrub coffee yang da jatuh hati dengan cikput punye secret nie!!! haaaaa... jangan tak tahu, scrub nie, selain boleh digunakan di badan dan memperbaiki masalah selulit korang, scrub nie boleh juga korang tonyeh2 kat muka, supaya dead skin korang tue lari lintang pukang.. jangan tonyeh kuat-kuat, kang boyfriend korang plak lari, tengok muka awek dia merah.. hahaha.. da ko tonyeh kekuat, gila tak merah dek non???dah-dah jum baca review jum 
*
*
*
*
*
*
*
*
Dah habis baca sayang???
Okay, kalau korang berminat... jum cikput terangkan apa manfaat dia..bahan-bahan cikput guna nie rahsia tau :p mmg takde orang tau. bhhahahah

- whitening effect, dimana lepas korang guna je, korang boleh tengok kulit korang akan cerah sedikit demi sedikit.. tapi xla sehebat product chemical lain.. slow-slow der...
- anti cellulite - which is, korang punye selulit slow-slow akan move away dari body korang, means lemak tepu yang menapak tue akan blah jauh-jauh.
- anti scar - ok nie special sebab korang punye parut boleh hilang kalau diamalkan.. akan slow-slow hilang dari pandangan mata.
- natural moisturizer - dimana korang punye kulit akan lembab dan kenyal, toink toink gitu..x kering dan sedap sedap je.. balance 

NAK ??? Whatsapp put for fast reply, put jarang reply kat facebook.. nak cepat, terus je whatsapp k..
WHATSAPP / MESEJ 0176454659 CIKPUT


PRICE : RM 36SEMENANJUNG / RM39SABAH SARAWAK
PRICE TERMASUK POSTAGE
NET : 120GRAM.

tahan berapa lama?? bergantung, bape banyak korang guna,kalau korang nak guna untuk selulit, put akan bagi tips special.. want to know ?? whatsapp ler.....

LOVE - CIKPUT.




LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT