Friday, May 17, 2013

FLAWLESS SKINCARE by Gorgeous Damias Beauty

Assalamualaikum..

Baru-baru nie, dihebahkan kat Instagram pasal product yang Adira guna tue, flawless set, yang diberi nama oleh adira cream pemutih atau SPF gituw la...Dan put ape lagi, cari tahu la pasal cream tue google punye google, satu info pun tak jumpa.. try search kat instagram... ada a few info lah yang put dapat.. jeng jeng jeng.. power kan, credit to Khaty Halid sebab tolong bg info jugak!!!! wehuuu.....nanty awak khaty, saya akan famouskan awak dalam blog tak famous nie...


nie namenye hakak Kathy Halid.. a.k.a pengguna FLAWLESS SET uolls!
Tiz Zaqyah sgt kan....cantik sgt baby kita nie.. auw auw..
(Babe, please jangan kembang okay)


ok2.. let me introduce to uolls tentang FLAWLESS SET a.k.a SPF WHITENING or watever u call it! but for me.. name FLAWLESS SET paling afdal, sebabnye kulit anda akan jadi flawless gilers..gebus gebus gituw...





dari kiri :
- Sabun susu
- Cream siang (SPF 30)
- Cream Malam 


ok can u see it, ada dua gambar yang bekasnya berbeza kan..ada customer tanya saya.. why bekas tak sama dengan adira jual ?? Sebabnya, stock dalam dalam bentuk loose, jar besar.. so kita packaging balik kecik2... gituw...so Adira ke makdira ke .. same jea okay.. Bekas je lain, yang penting cream dan kesan yang ohsem tue SAMA!!!!








Yelah, disebabkan product nie product baru di internet.. so korang susah nak dapat info pasal FLAWLESS SET nie...put pon puas korek info2 nie tau... takpe, lepas nie.. beli kat put je okay .. put jual !!!yuummmiess...Oh ya, haritue kawan put yang drop by amek FLAWLESS SET nie, name dia finiey... dia bagi awesome testimoni.. baru 3 hari pakai, dia dah gembira tepuk2 tangan joget2... 



jum tengok, apa FLAWLESS nie, boleh buat dengan kulit anda...




Flawless set by gorgeous damias beauty

- 1bar sabun susu
- 20mg - whitening day cream (spf 30)
- 30mg - whitening night cream

Kegunaan
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada pengelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat & jeragat
- menghilangkan parut
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2.


See... multipurpose kot!!! boleh jimat dah kat situ kan.... mana-mana celah yang gelap2 tue boleh buh..... mana2 kulit tak rata tue boleh rata, mana2 yang tak gebu tue boleh gebu!!! KESAN SEAWAL SEMINGGU OK... 



BUKTI ADIRA YANG SHARE PRODUCT NIE KAT INSTAGRAM

baru-baru nie dapat testimoni yang LEUNIEY wife apek pon pakai FLAWLESS nie... kat badan dia.. patut makin gebu...

Oh ya.. puteri sendiri pon pakai tau..... hihik!!! before this stick with ADHA,tp bila ADIRA da dedahkan rahsia dia, kta pun esaited nk try.. tp taknak cerah sgt.. nnt nampak peliks.. so biar natural je kan kan kan..

diambil menggunakan blackberry BOLD 3 jea.. 



yang penting, sekali

KELEBIHAN FLAWLESS SET

datang dengan harga yang BERPATUTAN
mesra pengguna, sesuai untuk semua lapisan umur..
sesuai untuk ibu mengandung kerana FLAWLESS nie diperbuat daripada susu dan bahan-bahan semulajadi yang lain
100% NATURAL PRODUCT
tiada pengelupasan atau HEALING PROCESS.
boleh digunakan bersama product lain.
tiada pantang seperti tak boleh make up dll.
cream boleh tahan sehingga dua bulan dan sabun dalam sebulan

ps : kalau guna 1 badan xtahan lah ye sampai 2 bulan.. wehuuuu...

SO, MUDAH, JIMAT DAN SELAMAT..
maaflah, kita tak banyak testimoni lagi.. sebab kita baru jual.. tak baik curi testimoni orang.. anda rasa dan anda jadi testimoni saya :D


BERMINAT ???

PRICE : RM70 
PROMOTION : FREE POSTAGE & FREE LIPTINT
***promotion for 200 pembeli terawal je***

so promotion tamat..kihkih..
tapi kita ada promotion baru u olls!
jum tengok sini KEDAI ONLINE KITA
0176454659 WATSEP / MESEJ.












LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT