Sunday, May 26, 2013

FLAWLESS SET @ SPF MENDAPAT SAMBUTAN RAMAI

Ok, sebut jea FLAWLESS SET / SPF .. Mesty ramai lagi yang tak tahu kan.. ape benda alah lah benda nie... ok2.. mari dekat mari rapat, put cerita kat awak detail about this product... Insyaallah, kita sama-sama dapat manfaat darinya..

Ok.. kalau korang baca entry lepas iaitu TEKAN SINI ok dah baca ?? hari ini, kita takkan ulang benda yang sama.. Tapi akan tampilkan testimoni2 daripada CABARAN 7 HARI BERSAMA FLAWLESS SET by gorgeous damias beauty ...

10 pengguna terawal yang berani sahut cabaran, beli FLAWLESS SET nie dengan harga special..bg testimoni yang menjadi hak milik kekal gorgeous damias beauty....
jadi, ada yang tak berani tunjuk muka... biasalah, manusia, tak semua berpegang pada janji ...

tapi tak mengapa, dah banyak feedback yang kita terima sejak jual product nie 2 minggu lalu....is not easy nak jual product baru masuk kat internet nie, KOSONG, no testimoni no detail... Tue yang ada pihak x bertanggungjawab sukati copy2 paste gambar kita...hei awak, kita usaha tau!

DALAM MASA 14 HARI, 50 SET FLAWLESS DIJUAL DAN MENDAPAT FEEDBACK YANG AWESOME!!!!

jum... kita tengok... apa kata mereka..



nie pengguna FLAWLESS, tapi terus terang dia tak beli dari saya.. tapi dia sgt berpuas hati... dan mungkin next order nak beli dari saya... 











AND THE LAST ONE....


SAFIYA IDRIS... CANTIK SGT , MACAM ARAB KAN ??? 

alhamdulillah, dalam 2 mggu da dapat feedback macam nie.. bersyukur sgt... sebab product kecik2 kita nie baru and tak dikenali lagi... 

OH YA!!! NOW BUAT PROMO

FLAWLESS SET ONLY RM70 FREE POSTAGE & FREE LIPTINT UOLLSS
HABIS STOCK LIPTINT JE, PROMO TAMAT YE


INSYAALLAH... U WILL IN LOVE WITH THIS PRODUCT..
WATSAPP / MESEJ ME FOR ORDER...

0176454659
LETS GET UR FLAWLESS SKIN


XOXO... 
LOVE, PUTERI








LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT