ADHA SKINCARE (minggu pertama)

Alhamdulillah...Selepas dekat 2 minggu suffer penyakit yang agak ganjil satu badan, sekarang aku dah sembuh.Aku pun tak tahu apa puncanya.. tapi Alhamdulillah dah okay.Satu badan aku tumbuh gatal2 sampai ke seluruh badan termasuk muka, tapi yang peliknya aku takder apa2 alergi..Kalau korang tengok muka aku tangan aku.. mesti korang seram >..<

Tapi syukur, aku dah berubat dan ok.. cuma sekarang tinggal parut dan muka aku apa lagi berparut la sane sini.. mana tak nya, tumbuh macam nanah tau kat muka.. mujurlah masih boleh diatasi dan tak banyak.Apa pun puncanya, penyakit tue datang dari Allah..

Dan aku berjumpa dengan product Adha nie,dengan izin Allah dan atas usaha aku sendiri, aku try product nie, aku beli terus dari Indonesia.Aku cuba pakai, sebab before nie, sejak aku consume vitamin C & Vitamin PF mmg aku da takder masalah kulit. Entah tiba-tiba jadi begitu.. Hanya Allah yang tahu.. Sob ;(

Minggu Pertama aku guna product Adha ini, agak perit juga lah, x boleh make up, dan aku terpakse keluar with Naked Face.. pergh.. aku rase lain macam, sebab atleast klu keluar selalunya aku mesti pakai atleast bedak.

hari pertama , hari kedua , hari ketiga .. terasa muka sangatlah berminyak.Tapi aku teruskan pakai.. serum dia best, cepat meresap.. cuma bila pakai cream siang tue macam berminyak pada awalnya

OMG OMG OMG ... pada masa tue, Muka da teruk, and hanya Allah je tahu macamana perasan aku, mana tak nya.. aku meniaga, kenelah kulit cantik.. xboleh tak cantik kan! Aku nekad untuk terus pakai Adha ni walau pada awalnya aku tak selesa sangat..

masuk hari Kelima aku rasa muka aku dah makin cerah , yelah aku memang dah cerah, cume lepas penyakit tue, aku punya muka agak kelihatan tak bermaya and suram.. Parut jerawat dan nanah tue pun makin rata.(Bukan sebab Adha ye, sebab keadaan kulit saya sebelum guna Adha) Yelah, product Adha ni, selain mencerah, mengecilkan pori2, dia juga meratakan parut, tak kiralah berlekuk atau berlubang.

Fobia dengan muka sendiri hanya tuhan yang tahu.. sekarang nie dah semakin ok dan ok.. Alhamdulillah, keluar pun tak bermake up tak jadi masalah.. cuma belumla pulih sepenuhnya.. hehehe.. Dah macam essey kan??

Aku recomended sangat product nie, selain merawat kulit dari dalam (vitamin C + vitamin PF) aku juga berjaya merawat kulit sendiri dari luar..tak perlulah ke New York menghabiskan beriban2...

Kulit bermasalah ? Scarylah hanya Allah sahaja yang tahu..Nak tahu macamana put hilangkan parut kat badan pulak? Stay tune, follow me

Oh ya, Puteri nak share tips pemakaian Adha nie..
di Next Post ya

xoxo - Put

LIKE PAGE PUT GDB
Berminat nak tengok testimoni dan product adha?
Price ?? PM me .. Serius buyer only ..
Confirm affordable & Original.





LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT

12 comments:

  1. ayu baru nk cuba adha ni mntak2 mjadi gak

    ReplyDelete
  2. salam dik..sis baru nk try produk nie..tat's why sedang mengsurvey tetimoni2 yg ada;)hopefully smua ok;)

    anyway folow u sekali;)

    ReplyDelete
  3. memang berkesan ke
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Kulit sy da cba mcm2 produk,tpi x brksan la plak..tngok produk ni mcm best je..hrap2 dpt la mnyelesaikn kulit wjah sy ni..so mcm mne nk order? Or ada jual ke kt kdai jmu? Hrga?

    ReplyDelete
  5. Nk dapatkan adha original bleh inbox/sms/whatsup sya 017 287 8283

    ReplyDelete
  6. promosi terkini untuk produk A-DHA skincare
    SET A-DHA KEMASAN HIJAU - UNTUK USIA 40 THN KE ATAS -(sabun+krim siang+krim mlm+ 2 botol serum gold + percuma sabun beras!!!) - RM180 sahaja!!!!

    SET A-DHA KEMASAN PINK - UNTUK USIA 30 THN KE BAWAH.. - (sabun+krim siang+krim mlm+ 2 botol serum gold + percuma sabun beras!!!) - RM180 sahaja!!!!
    apa tunggu lg... pm segera sementara stok masih ada!!!!

    ReplyDelete
  7. Promosi adha original dr indon rm110 n ada free gift SMS sahaja 0172443436/0193411046

    ReplyDelete
  8. Adha promosi rm94 sahaja untuk 100 orang terawal, tel/ SMS 0193411046/0172443436

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...