VITAMIN C + VITAMIN E COMBINASI YANG HEBAT UNTUK KESAN SEAWAL 5 HARI


Assalamualaikum ^ ^

Happy weekend korang.. pheww.. actually arinie put bercadang taknak menghadap laptop. Al-maklumlah.. 5 days for 18 hours perday mengadap lappy.. tersangat lah letih ..hohoks.. but demi customer damias beauty , saya berusahalah membalas mesej-mesej dari facebook, handphone, watsapp secepat mungkin.

Nie ade berita baik untuk korang..
Puteri buat pakej Vitamin C 1000mg + vitamin e 

BAGUS KE ??

Terbukti kesan seawal 5 hari. tayahlah korang nak cucuk sane sini, tak eloklah.
Korang amalkan pemakanan yang sihat, amek suplement.guna product yang betul dan bersesuaian dah cukup dah.. korang boleh dapat kulit seperti yang korang inginkan.

Bukan setakat kulit uolls je blh cantik, tapi dapat jadi suplement supaya badan kekal sihat. takder bendasing seperti cell tumor atau cancer.. Insyaallah ^^

Satu kajian yang dijalankan oleh National Cancer Institute pada tahun 1998 mendapati bahawa pengambilan vitamin E dalam jangka masa panjang dapat mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok.

Khasiat Vitamin E :


- Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.

- Memperbaiki peredaran darah,utk memperbaiki tisu, dan sangat berguna dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibrocystic payudara
- Melindungi paru2 dari pencemaran udara.

Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan, mengurangkan parut, mengurangkan tekanan darah, membantu dalam pencegahan penyakit katarak, meningkatkan prestasi atlit, dan mengendurkan otot kaki dari kekejangan.

- Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan di masa yang sama menguatkan dinding kapilari.

- Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat, dan membantu mencegah anemia dan "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang.

- Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).

- Mengurangkan risiko keguguran bagi wanita hamil.

- Merendahkan kadar kolesterol.

- Membantu mencegah kanser.

- Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki.

- Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri. Malah wanita hamil, menyusukan anak, mengambil sebarang pil hormon dan melalui fasa menopous memerlukan vitamin E.


VITAMIN C 1000MG


DISYORKAN PAKAR KULIT!
dan diluluskan oleh KKM
Rasai perbezaan tahap kesihatan dalaman dan kulit anda seawal 2 minggu!


Kini, anda tidak perlu lagi mengambil suntikan vit-C untuk memiliki kulit halus, gebu dan berseri. Hanya telan 1 biji tablet vitamin C 1000mg sehari sudah mencukupi!

Fungsi Vitamin C yang paling terkenal ialah membantu pembentukan kolagen, iaitu bahan protein yang mencantum/mengikat sel-sel. Ia penting bagi pembaikan semula dan pertumbuhan tisu, sel, gusi, pembuluh darah, tulang dan gigi. Vitamin C mempercepatkan pemulihan luka, melecur dan gusi berdarah. Penyembuhan selepas pembedahan menjadi lebih cepat dan efektif dengan pengambilan Vitamin C yang tinggi.

Vitamin C juga merupakan antioksidan yang menolong mengeluarkan toksin dalam darah dan amat berkesan dalam mengurangkan tanda2 penuaan pramatang. Ia juga berperanan menghalang jangkitan, serangan virus dan bakteria serta mengurangkan kesan alergi. Bagi perokok, pengambilan Vitamin C membantu menghapuskan keracunan nikotin.


KEBAIKAN VITAMIN C:

-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
-Anti penuaan dan anti kedut
-Mengatasi masalah resdung dan alahan
-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
-Merawat jangkitan saluran kencing
-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

SANGAT SESUAI UNTUK:

*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.


KANDUNGAN SETIAP TABLET:

sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

-Standardized extracts, for effectiveness
-Non-acidic and gentle on the stomach
-Tablets are coated for easier swallowing
-No added preservatives, artificial colors or artificial flavors 

Lulus KKM
100% halal







LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...