Wednesday, August 15, 2012

REVIEW : Garnier 3 in 1 whitening essence mask

Assallamualaikum ^ ^
 sejak dua menjak tiga menjak nie, sejak dah duduk di Port Dickson balik.. cuaca berubah.. sangat berubah.. kat PD cuaca sangat kering dan memerlukan penjagaan kulit yang berlebihan u olls.. Macamana nak tahu muka kita kering?? yela, kalau kat badan just gores kalau ade kesan putih komfem kering kan.. haha.. kalau kat muke takkan nak gores jugak... rosak nanti! caranya. korang akan rasa muka korang keringla, then macam putih.putih.. bukan whitehead tapi like.. emmmhh.. kulit terkopek-kopek..tapi secara kecil kecilan lah..and this mask save me!

Packaging :


Oh haii.. dah tengok gambar diatas, komfem semua dah tahu kan product nie, famous sangatt uolls..dulu masa muda-muda guna 1 set k.. then bertukar sebab gatal nak beralih arah.. dalam sebulan lepas, kemain rakus lagi i tau bila pergi pasaraya.. mesti amek Mask, tak pandang benda lain dah.. haha.. -_____-" sekali beli 7.90 kan.. seminggu beli 2, sebulan 8.. fuyooo.. bankcruptC ok.. hahaha.. but takpe, psst2! duit mak lah.. heheuk! 

My review :
- sangat selesa dan ohsem bila pakai, sebab dia betul-betul melekat kat muka.. 
- sejuk ja.. nak best best best lagi buh dalam peti sejuk.. komfem feeling habis..
- have a good smell.. sedap sangat bau dia tau.. lembut ja..
- Pakai dalam 10 - 15 minit ja da cukup, psst2! pernah je terpakai sampai esok pagi.. hahahah
- bila buka tue rasa fresh sangat, and rasa kulit lebih lebut walau x selembut bayi..
- esok pagi bangun, tengok.. kulit cerah sikit lah! dalah memang adore product pemutihan nie! sebab kulit tak putih sangat.. ^ ^

mana nak dapat?? semua pasaraya / guardian / watson semua ade uolls..!
Price : RM 7.90 psst2! sekarang sale.. RM6.90 je!

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT