PRODUCT APE YANG ELOKKAN BALIK MUKA AKU....

ye..ini memang muka saya..bukan muka orang lain.. ini muka Puteri Nurfarahain 
Kenapa teruk macam nie?? euwww... ramai gila kot cakap macam tue, sampai ade yang bila gadoh2 sakat2 panggil jerawat, malu tak ingatlah.. seumur hidup.. ini kali pertama muka saya tumbuh jerawat beranak pinak siap ade atok nenek jerawat tue kat muka saya..Siapa tak malu kan? tapi ade jugak kawan-kawan yang betul-betul kawan.. tak lupa jugak kat kekasih hati saya si Farhakim tue, asyik bising suruh try product itu dan ini..benda nie sebenarnya buat saye bertambah tertekan, bangun je pagi esok ade lagi jerawat, bangun jea ade. nak tangkap gambar pun da naik segan.. Budak paling camwhore nie dah jadi penyegan wei! 

Start intern kat Media Prima, saye jadi lebih tertekan sebab bukan saja muka masalah, persekitaran jugak.. kat rumah ade pijat .. tak suka tak suka.. -_______-" Masalah demi masalah aku tempuh.. lepas tue saya terjumpa satu page nie, die guna product Charcoal tue..Entah kenapa saya tertarik dengan product nie, saya rahsiakan dari sesiapa yang saya cari product nie.. cari punya cari, saya jumpa stokis product ni..lepas sekali pakai, muka rasa lain, rasa bersih.. jerawat halus mula hilang.. saya gembira jugakla! even masih ade kesan parut kat muka.. arh.. saye tempek dengan make up..
Satu hari tue.. saya ajukan kepada abg, kebetulan dia ade duit.. erk.. ! abang orang nak modal sikit, orang nak jual product nie.. bla..blaa.blaa.....abang jawab.. ok.. then dia bagi duit.. *eh!senangnya*
bertekad nak tolong orang lain pulak.. lepas tue, aku sakit hati, jerawat dah takder.. tapi parut susahnya nak hilang, nak bubuh bio oil? takut sebab berminyak...Tetiba masa tue pg pasaraya TF, ade akak tue suruh try.. 'dik gunalah..tengok nnty dalam seminggu' parut makin hilang' ..ok kak..belilah.. Baik kan?? hahahah..


tengok Testimoni muka aku..






SERAM WEII!!! 
FOR MORE INFORMATION ABOUT THIS TRUTH.. VISIT MY FANPAGE
damias beauty or www.facebook.com/putputfara


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT

5 comments:

  1. myza da baca review2 akt blog akak ni.. mmg best :)

    myza da follow. akak follow myza balik ye? thanks
    http://goo.gl/h73ki

    ReplyDelete
  2. woahhh....
    ary nak try juga lah..
    BTW, jangan layan asmyza nya link tu.. dia nak HACK kamu!
    seriously please dun..

    ReplyDelete
  3. ehhh nak nyampuk jugak...jangan layan link asmyza...dia nak hack kamu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...