Sunday, May 27, 2012

Tips! Hilangkan Lemak dan Kekal Langsing

Assalamualaikum !

Hai! semua sihat? ha! hari ini memandangkan saye free dan rasa rajin nak menaip, saye nak kongsi dengan semua pembaca macamane nak kekal langsing, tiada selulit tanpa diet... WHAT? TANPA DIET? yes! absolutely rite.. tanpa diet..

OH ya! bagaimana yea?? dari tadi bising-bising tak bagitau pun... -_______-"
Perut yang buncit atau berselulit memang menjadi igauan ngeri buat kita, tak kira perempuan atau lelaki.. kadang-kadang tue kita tengok dari belakang dah cukup cantik badannya.. tapi bila dah tengok depan.. phewww~~~~~ kantoi habis..! takkan 24 hours nak tahan nafas kan?? :p

Selulit? apa itu selulit?? ha! jum kite tengok gambar selulit..

Dalam entry kali ini, saye nak share, tips..petua dan rahsia macamane nak singkirkan lemka-lemak dan selulit. takder lah segan lagi dengan masalah selulit nie.

Eh! ape yang saye makan tue..!

Saye sendiri yang sebelum ini mengalami masalah selulit dan lemak kat perut yang kian menebal sekarang tak risau dah, sebab dah ade Jus Madu Epal mudah! tak payah fikir nak diet.. Makan jela ikut time.. hoho.. tapi kan korang, bila korang makan Jus Madu Epal nie, korang akan dapati korang tak rasa lapar.. dan yang penting banyakkan minum air, sebab peluh akan mencurah-curah..Nak jus?? meh la PM saye..

Jus ini didatangkan di dalam 4 size dengan harga yang berpatutan tau! Fast selling u ollss


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT