Saturday, February 11, 2012

SURPRISE BIRTHDAY !

Assalamualaikum! 
yuhuuu... ^ ^

im just can't stop smile. just a sweet day. -_______-" pheeewww.. lega..! tue status bbm saye hari ini, kenapa? ha meh baca sampai habis. kalau anda bace sampai habis, anda sangat ohsem.. ohsem itu apa? ohsem itu cool!:p

Semalam, 10 February 2012. cadang-cadang nak masak sebab malas makan luar tau! so gigihlah masak nasik semua, tetiba Alid call, suruh teman dia beli belt kat bb. Kemain nak malasss lagi, bagitau hakim. die menyokong suruh pergi. then i say.. okay la.. kol 4 kitorang keluar. ^ ^

Dalam kereta saye tanye Alid, "kau nak beli belt ke?'' relax die cakap," takder la.. aku nak ajak kau lepak. "
actually saye tak berapa sihat. so tak larat sangat.. saye banyak diamlah.,. sebab tak larat. boring sebab akeym busy.. dia tak mesej saye.. harapkan bbm.. kadang-kadang takder nafsu nak layan ^ ^

Alid cakap, " malam nie kite pergi akad nikah kat rumah akeym" saye cakap "akeym tak cakap pape pun..acane la? " #Frust sikit . takperlah pergi jela nanti.

Jam menunjukkan pukul 8.54pm. dah lewat nie, kenapa taknak balik kate nak pergi umah akeym. nak jumpe die actually, excited. >..< then sekali Alid cakap, tayah pergi. pergi esok jea. Then what else i can say, just walk slowly *kaki nak patah* bejalan jauh gila... lepas tue kereta Alid kene bayar parking sampai RM20 sebab pergi park kat valley! kih kih kih!

10.00 malam - dalam kereta
Alid :  
kita pergi sunway, amek fon aku dulu k.
Aku :  
tanak la, aku nak balik
Alid : 
ala lek lu put.. ak tanak anta kau..
Aku : 
hampa.. -________-"

sampai kat sunway! wah.. sunway, first time datang, *jakun terus* hahahaha! adik Alid, Zahid nak belanje makan kat Haagen Dazz. Sedappnye.. dalah tak pernah makan, lagilah jakun giler aku.. hahah! memang tak reti nak segan-segan.. makan je orang belanje..



sedap sangat.. thanks Zahid hensem.. oopss!


ok done it.. balikla... tunggu akeym mesej, tapi dia tak mesej-mesej.. tengok jam.. lagi 20 minit jea nak pukul 12, mungkin jap lagi dia call kot. ^ ^ waiting.. keras hati taknak call nie even free..:p biar jelah.. tunggu sampai lebam, balik rumah.. masing-masing diam.. kat dalam facebook dah macam party semua orang wish besday.. counting... dah seratus lebih orang wish.. even tak sampai sehari lagi..mane akeym nie, kenapa apek balik Penang, Alid plak wat bodoh macam orang takder perasaan. Fahmi? senyap terus, siap buat status mengantok nak tidur.. chiet! -________-" pandai korang game aku kan!

Apek ada bbm tapi malas nak layan, sebab touching jugak la dia boleh balik Penang time nie. benci kau apek!

Duduk rumah, lepas Fitri call , air mata jatuh setitik setitik pastuh banjir.. kenapa orang yang rapat dengan aku xingat pape, kenapa orang yang aku sayang diam , sibuk sangat ke dia.. dah pukul berapa dah nie. >..<
chill puteri, mate dah bengkak da nie.. tukar baju, tukar semua buang make up! nak siap-siap nak tidur.. handphone da silent da..tengok cerita gemersik kalbu episod akhir dulu.. then dengar lagu Geisha..Tentang kehidupan. then ingat nak tidur pastu.

IM DONE WITH  YOU FARHAKIM! 

Punyelah sentap kan, call akeym, then dia boleh macam lupa plak birthday aku.. pandai korang game aku kan. Terus letak, anta mesej.. then die buat bodoh je, tak balas pape pun. -__________-" . hati da mara gila dah. Lantak kau la.. dalam hati.. hehehe..

Tetiba pukul 1.50 pagi, Fahmi call. hello Puteri kat mana, eyh! besday Puteri eyh? SELAMAT HARI JADI.
ok famy, thanks.. jawab aku, hambar gila.Then Fahmi suruh tengok bawah, kat POOL, aku pun tengok. Al maklum lah aku rabun, tak nampak arh pape.. ;p nampak orang lepak tapi aku tanampak dorang langsung. Pakai spek! terus nampak akeym tengah duduk depan Cake! besar kek nyer.... 


memulakan langkah dengan bismillah ^ ^





muke tok dalang .. i love u tok !


time nie mesty fahmy tengah call and dorang dok tengok aku keluar balkoni.. wahahahah


Alid!bff aku , sekongkol jugak! die nie la tolak aku masuk kolam






malu muke buruk giler.. hahaha!


kene marah ngan akeym sebab mesej tue!:p




3 idiot  versi melayu akustik!



fahmy! cameraman of the night


fine aku kene tolak dalam air.. oleh si Alid! 


Sebelah kiri yang baju merah merun tue boyfriend saye, bukan yang baju itam.. harap maklum!


Apek! sedang mencari calon seperti Izara. 
Add apek! die nsem. hahaha


JJ hensem boy , masih lagi single. 


boleh lagi begadoh, sape nak pegi kat sape time tangkap gambar..-_____-"


Ameer lah orang ketiga yang dimaksudkan.. setan bertanduk!



Zombie with love... hahah!







makan.. selesai... tamat sudah! 
k bye




LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT