Thursday, January 19, 2012

Cara edit html dan expend widget.

Assalamualaikum ^ ^

Hari jumaat yang barakah nie, Puteri nak share dengan semua blogger baru cara untuk Edit HTML. ha mesti ada yang tak tahu kan? Puteri masa first-first dulu lagilah apa pun tak tahu, sekarang pun tahu sikit-sikit. Jadi Puteri nak share , jadi korang tak la terkontang kanting tak tahu apa kan...:p
Jum kita mulakan ^ ^

Dashboard > design > Edit HTML 


masukkan kod html, dan ada sesetengah di wajibkan untuk expend widget templates. so click that


bagi yang ingin mencari kod tersembunyi, anda boleh type Ctrl + F dan paste kod yang anda nak cari kat kotak bertanda merah diatas itu.


akhir sekali. Save templates.
Selamat berblogging!!

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT