Thursday, January 19, 2012

Bagaimana masukkan header dalam blog

Assalamualaikum.
ehem..ehem..tengok title entry kat atas , Bagaimana masukkan header dalam blog ? macam blog saye? header tau tak header tue ape?? Ramai jugak new blogger yang tak tahu, macamana nak letak header kan?
Meh sini Put ajar..

ini adalah contoh header blog sendiri.. wahah.. so dah tau kan apa itu header?
Bagaimana hendak memasukkan header?
Jom kita belajar sama-sama yea

1. Dashboard > Design > Page Element > Tekan EDIT seperti di bawah yea


Lepas tue, akan keluar macam yang kat bawah nie

kenapa nak kene shrink? tick kat situ if korang nak gambar header tue center k!


click save then muncul la header baru untuk blog korang!
SELAMAT MENCUBA!!


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT