Tuesday, December 13, 2011

MY FEELING TODAY

hai assalamualaikum.. 
such a good day today, lay on my bed and watching korea drama (Boy over Flowers) yang memang agak ohsem, what is ohsem? ohsem means sedap..hahaha.. how about yours? you know what, now im addicted to korean drama. why? i already told you, its such a ohsem drama i ever had before.. selalunye, aku akan tertidur dengan lenanya di depan lappy masa aku tengok movie.. tapi, cerita ni, satu minit pun aku tak miss tau..ntah, jatuh cinta kot dengan pelakon-pelakon yang berjaya melakonkan watak masing-masing. you know what, tak secara langsung, cerita nie bagi impak kat aku, untuk jadi lebih sweet.. tehee..i think so..but i just wonder, boleh ke aku jadi macam tue? memang tak boleh la kan.. 
actually sejak akhir-akhir nie, aku kurang menulis, yea! kurang sangat, selalunya aku akan cuba menulis dan hampa ! hanya separuh jalan dan aku save jea dalam draft. maybe im too worried to something right? isokeyh.. i'll try make my self calm.. to be honest, i will be miss u farhakim.. be good ok..! and i'll be waiting for you here.

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT