Thursday, December 8, 2011

IM DONE TODAY : ZOMBIE

Hai! yeay! seronok harinie.. sebab ape? sebab had fun time buat task yang Miss Cantek bagi kat kitorang..tehee..untuk kelas production design, kitorang dikehendaki conteng muke orang yang volunteer.. jadi ZOMBIE! Wehuuu!! so kite tengok sapa yang kene!

volunteer zombie jantan
volunteer untuk zombie betine!
Disebabkan barang-barang yang digunekan oleh kami adalah barang bajet rendah, so kulit muke yang tidak ada masalah adalah keutamaan kami, tehee.. sebab takder la infection t..:p
so mule2 kami kekok juga, semua ta pernah buat kan? amenda lah Miss Cantek suruh kitorang buat nie.. *garu kepala* 
nie teknik yang salah, memang boleh berjerawat muke kau teruss jah!

nie pun salah tau! tak boleh terus apply gam tue..

time nie Miss Cantek tak datang lagi, kitorang main bedal jela, sebab dapat arahan dari abang cantik *hadi* hahahahahah.. so kitorang try our best la.. rupenye salah, adeh! eyh! korang tengok 2 orang je kan tukang make up, yang lain mane? jum kite tengok gelagat mereka..
gelagat budak senior semester akhir nie..
 nie akk deklin ngan abang sharul Naim.. heheuk! :p
deklin demam : get well soon love 

nie hakak2 make up retis...
cik oyun ngan kak long kawasan

nie cik put :p ngan baby!

kami lagi, tapi tambah dak techik fa :)
ignore belakang tue
ibu betty, fa, cikput, baby, nanad

nie hadiah Miss Cantek bagi kitorang sebab kitorang menang skrip breakdown terbaik!
stage terbaik ta menang g nieyh! tehee....:p

nie la Miss Cantek kitorang!!
love u Miss!

sebagai permulaan Miss start dulu, sebab kitorang tak reti ow!

lepas tempek tisu, tempek gam..time to keringkan
kelasss kan kitorang, nak keringkan pun gune abang ketak2..
bhahah! tue attiq ngan sharulll...

hang kena teruk Pau!! :p










































bermesra dengan hantu tersayang ..muuuah!


TAMAT.
#takder mud je nak buh caption tue -_____-"


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT