Thursday, December 15, 2011

DAY BEFORE YOU GO

assalamualaikum dan selamat malam, before tomorrow coming, i just wanna share with my reader about my day today :) * ahak! fake smile..* tadi after kelas yang cancel tuh, i and my si buah hati,si farfar, mok, somet and watever i call him * si gedang kunun* pegi launch.. so he ask me semalam, nak lunch kat mane, and aku yang kununye sedih sebab die nak pegi honeymoon ngan femly * honeymoon ke camtue* memule tanak , tapi bile dah bayangkan makanan depan mate.. aku telan air liur, dan pedulikan semua perasaan sedih tue . * teruknye aku *
amek gambar si gemok dari side tepi, sebab nampak menarik ow dari tepi
cam kacak sikit la -____-"

aku nk jugak, si gemok amek dari tepi..then.. damn!
langsung tak kene ow! malu -.-"

so arinie i makan set mehunn tomyam , plain water ngan dessert ice cream.. dap2! ngan steamboat set .. macih mok!gemok makan prawn rice.. gemok suke udang auw! same ngan aku, sep mok!! sape jadi bofrenz aku kene pandai kopek udang gune sudu garfu, sebab aku fail!! tapi sekarang gemok dah ajar, da pandai sikit da en mok -____-" macih mok..


yuk!! masakk >..< power kan? haha

tunggu ler air tuh mendidih dulu

mok amek gambar kita.. teheeee!

gemok dengki! nak nampak kite gemok so die zoom.. tapi ta bejaye ow.. 
hahaha! gelak jahat -_____-"


anashh2!! panas ngek, tayah nak buat muke sgt.. 

muke gemok tahan lapa ow! kelakar.. gelak guling2..

saye masak nie tau... teheee...sedap!

cantek oh! minat dengan lampu tu!

si gemok, takde muke!

yumee tomyam!

1

2

3

gemok buat muncung.. haha! *curik gambar* 

nie bukan muke lapar tau, muke kenyang, sumpah kenyang ow!
macih mok -_____-"

dah selesai makan, mok ajak jalan-jalan.. sebab nak melegakan perot yang sudah sedia fully tank kan..jalan lah! pastue jalan lagi, jalan lagi, aku beli stokin gigirls tuh! sebab aku punye dulu dah hilang entah kemane tah.. gemok marah aku tak pakai stockin, sebab t kaki peluh, lame2 blh bau ow..:p  so belila kat mono tue! yang kat time square tue lah ow.. then jalan, lepas satu2 kedai gemok ngan aku masuk.gemok belikan aku something! nak tau:?? jap eyh!!
 nampak en aku bawak beg plastik, gemok takde! die begaye ngan cap jea! 
die nak cap tuh lepas balik ausy.. demand kau gemok

jengjengjjeng!!! around 5.15 pm kitorang gerak balik, sebab gemok nak kene kemas barang lagi en..jadi balikla.. >..<

caution: gambar dibawah ini memerlukan pengawalan orang dewasa.. :p
gambar wajib, dalam kenderaan bergerak ..
saye comel, gemok comot

nampak en, si gemok nie buncit. 
then boleh salahkan saye gemokpulak!

gemok kate die comel dalam gambar nie, saye? cam biase la.. cool jerk!

oke gambar last!

gemok belikan untuk saye!
makasih gemok..

we being apart.. lotsa love somet!

balik, keseorangan balikla:(
gemook, jangan carik awek mate biru pulak eyh mok.. hehehhe! waiting here mok.. btw terime kasih tak terhingga untuk hari ini. appreciate this.. jage booby sy * name patung kecik tue* semoga selamat pergi dan pulang.. Insyaallah, Amin 


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT