Thursday, November 24, 2011

SURAT UNTUK ENCIK A|M

Hai buah hati saya, bukan awak la..tapi encik A|M saya..merangkap buah hati saya + boyfie + bff + tempat carik pasal.. awak! haii.. sekarang saye tengah tengok csi kat 8tv sambil dengar lagu nie LAGU UNTUK AWAK (bace sambil dengar tau awak) sambil tue saye tunggu awak sampai rumah, saye risau sebab awak demam... and awak kene drive balik, yea awak..saye tau awak kuat.. awak hero saya kan.. tapi saye tetap risauu..saye tak peduli kalau ade orang kate saye ngade sebab saye nak tulis benda camnie dalam blog..sebab blog saye kan? suka hati saya la.. heheuk! Awakk... indah kan lagu hafiz dengan adira tue..awak, saye dah buat salah dengan awak.. awak tau kan saye buat salah ape.. saya minta maaf yea Mohammad Akmal Farhakim.. saye tak pernah amek tau sape awak.. macam awak amek tau sape saye..my bad ow awak.. sebab saye cuai.. im a bad lover.. aip2! saye cakap pasal saye dengan A|M oke..bukan pasal lover yang lepas2.. sepuk t! haih -____-"

,
moment to remember : 
awak ingat kan nie 1st time kite keluar same, 1st kite gambar same-same
kite keluar lepas pegi register ngan fahmi, mugu, herman.. kan awak kan? 
sopan saye sebab 1st time kan..:p

Awakk.. thankss! for everythings.. dari 1st saye kenal awak.. dari kite tak kenal satu sama lain.. awak add saya kat facebook..kite jadi kawan mesej..dari kite jadi classmate, kite jadi kawan biasa.. kite rapat dan jadi bff.. awak jage saya dengan cukup baik *tabik spring* saye tak cakap takder orang pernah layan saye se special awak.. tapi semua berbeza-beza la kan awak.. awak faham la kan? saya macamane..tapi saye tak pernah nak faham awak macamane.. saye cube yea awak lepas nie.. Insyaallahh.. awak, saye nak ucap terime kasih kat awak bebanyak.. *sambil pintal bantal busuk mickey mouse* sebab awak da banyak sangat menyusahkan diri awak untuk saye, takk awak..saye bukan nak emosional.. atau pun ungkit, saye nak ingat balik semua, sebab saye kan cepat lupa awak.. heee..:D 

awak la satu-satunye makhluk tuhan yang sanggup datang jumpe saye malam-malam buta sebab awak rase saye tak oke.. time tue kite kawan kan awak? sebab saye ada masalah, awak datang jumpa saye malam-malam.. time tue awak demam terok kowt.. sebelum awak pegi becuti.. awak datang jumpa saya, bawak saye pegi makan semua kan? lepas tue lepak kat bukit ampang.. dalah sejuk, saye serba salah time tue ow awak... tapi awak cakap takpe, awak kan laki *______* saye terharu gila.. 

Lepas tue, kite kelas same.. kelas dalah sampai malam, takde sape nak amek saye or teman saye time tue.. kesah pulak diorang kan? saye bukan nk banggekan awak.. tapi awak sanggup anta saye sampai Sentul Timur, tunggu saye naik taxi.. then awak patah balik, sedangkan awak kene naik 2 train untuk balik ke Shah Alam, macamane saye tak jatuh hati dengan awak?cube awak bagitau saye..

moment for remember :
makan kat johnnys, walaupun tak suke en awak..heheuk!

moment for remember :
si tahi lalat saye dengan saye kat redbox sogo -____-"


Dari situlah kita mula rapat kan awak? rapat and know each other.. tapi awak lagi tahu pasal saye..sebab saye lebih banyak bercakap dari awak..saye pulak jenis malas nak amek tau.. sorry awakk...kalau nak di list kan, memang tak dapek la kan awak.. biar saye dengan awak je tahu apa yang kita dah lalui...cume saye nak awak tau, saye sayang awak.. bukan sebab siapa awakk.. tapi sebab siapa saye bila saye dengan awak.. saye jadi diri sendiri bila dengan awak.. then sejak kite kenal.. kite tak pernah cakap on call kan awak? just bbm jea, kedekut betul awak nie, then one day, awak call saye.. then call sampai berejam-rejam.. bazir nye awak nie :p haha!

moment for remember :
skyping for the 1st time! hingat tak nok? -____-" muke awak memang tak leyh blah sebab awak segan, 1st time kan skype..kecohh awak mok..

Activity harian.. pegi kelas, jumpa kat kelas.. makan same-same, balik same.. awak anta kat sentul timur, then awak tunggu saye balik naik taxi, saye naik taxi terus mesej awak.. awak amek train g kelana jaya, sampai rumah, call saye.. kemas-kemas... skype sampai tidur...heeeeeeeee
comel jea kan awak?? moment camnie, hanya datang sekali, tak dapat nak ulang, sebab hari-hari berikut takkan sama macam hari ini dan semalam..

Awak selalu cakap, awak ingat every single words and moment awak dengan saye.. sweet nye buah hati saye.. lepuk nak ke awak? haha.. dari 1st saye lari dari tengok wayang sebab laki tue hipokrit, bajet dan ***** sampaila sekarang, awak ingat semua benda saye cakap, eyh awak! awak pasang recorder eyh?? aiyork!main tipu ow..tak aci langsung!!kadang-kadang pelik jugak, sebab otak awak bagus sangat, hingat semua benda, sedangkan saya, pelupa nak mampos! haihh... kenapalah kau puteri..!
p/s : awak assignment jangan lupe buat 2 copy tau :p

00:28.09.10.11
moment for remember:
everything change after this date and time

''aku bahagia jadi kawan kau doe
i appreciate bila u jadi kawan baik i
saya bersyukur dapat buah hati macam awak"

tak..bukan aku nak puji dia melangit, tapi betullah kata orang.. Allah turunkan hujan sebab dia nak bagi pelangi yang cantik, dia tarik yang ada untuk bagi kita yang lebih baik.. eyh! betul lahhhh semua tue, bukan dongeng atau qoutes semata-mata..jadi jangan terlalu bersedih untuk yang telah lepas.. btw.. aku tidak pernah membenci orang yang pernah menjadi seseorang yang dinamakan kekasih dalam hidup aku..-_____-"


kesakitan dan kegembiraan yang awak corakkan buat saya tersenyum dan menangis, dan buat saya siapa saya di hati awak...awak kata senyuman saya boleh ubat demam awak, jadi saya akan sentiasa tersenyum untuk jadi ubat awak.. *bapak nk muntah sebab jiwang*

awak ingat pulak tarikh nie?

09.11.11
moment for remember:
kat depan parking kat marlis, 
awak bagitahu saya sesuatu diluar jangkaan..dan yes! u made me cry for that things..

And today, u made my day with a big smile.. and u forgive for  my mistake, yeah! stupid mistake i think..saye minta maaf yea awak.. saya takkan buat lagi.. terima kasih sebab awak susah payah jaga budak degil macam saya nie..awak marahlah saya kalau saya salah.. tangankan aje kalau tak betull.. klu sayang high 5 sikit! yeay!!btw awak jangan lupa makan ubat, saye cuti nie balik Pd, awak jage diri elok2..jangan nakal-nakal..tombok jap g..:p

moment for remember :
kantoi by zee avi.. -_____-"

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT