Friday, October 7, 2011

PRESENTATION : MODEL STAGE

Hello!! Assalamualaikum..
salam ukhwah untuk semua cucu adam diatas muke bumi ini.. ok! nak share sikit pasal presentation day semalam, dengan MISS MIEZA yang sememangnya menjadi pujaan hati ramai. *wink* tapi arinie, miss mara sebab ramai yang lambat *termasuk aku sebab teman alid pg bayar duit kete* tapi group aku dah bgtau miss awal-awal. so die tak mara sangat, *wink* tapi tetap marah yep! heheuk!
so malas cerite panjang, nie gambar sepanjang presentation k! tengok lahh...wink!Tapi kan tak semua group aku capture gambar, no! bukan sebab memilih, tapi sebab aku demam, tak sehat, nak pengsan..hahah! so kekurangan tenaga untuk mengapture..:p


muke demam nak pengsan + panas dok dalam kete tunggu alid bayar kete.


nie group pertama yang presentation, telupe nak amik gambar dorang nyer stage, cantek!!
CONGRATE GUYS!!




 group kami <3
sweet kan?? heheukk!












LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT