Tuesday, October 11, 2011

IM DONE TODAY : OPEN CASTING (THEATER BANGSAWAN)

Holla!!
Assalamualaikum my lovely reader, how's your day? actually my day start form 12.30pm. petang kan aku bangun, haha! semalam pown mase ngah bbm dengan si farfar aku tertidow, sorry sayang, wehuu...kenape bangun lambat? erm...sebab..sebab letih sangat semalam...haha! takder la, actually aku da bangun awal pastue, aku tidur balik. terok kan aku? jangan ngorat aku oke! haha!arinie hari bermule dengan sangat kelam kabut, tengok update2 bbm, semua cakap pasal casting, lepas tue baru aku teringat! owh! casting!! OH EM GEE... mak lupe noks! cecepat aku mandy, lepas tue siap.. arinie outfit aku simple giler..aku turun dalam pukul 2 kot, tak berapa nak ingat, aku tunggu taxi kat bawah, datang seorang makcik, yang agak kusut masai dan memang aku tersentuh tengok keadaan makcik tue, aku terfikir macamana nasib aku satu hari nanti. :(
makcik datang dan cakap,
makcik
"adik, mak cik nak pergi simpang sane tue,
adik nak naik teksi kan? makcik tumpang boleh? s
ebab dorang tanak berhenti bila makcik tahan"
aku :
aku betol-betol tersentuh, aku senyum dan cakap :
boleh makcik, makcik nak pergi mane?
makcik :
makcik nak pg tempat sembelih ayam kat simpang
makcik nak bagi kucing makan
aku speechless dan tersenyum, mate aku spontan berkaca



ok now aku dah sampai kolej, pastue jumpe la dengan voice comitee yang uruskan casting tue, kak mia, shahrul, mugu, acap dan ramai lagilah. ramai jugak yang datang casting teater tue, and not bad! berbakat dan kreatif jugalah adik-adik yang datang casting tue, tahniah sebab berjaya datang casting untuk hari ini.


antara peserta yang datang untuk casting


famy dan adam


dak-dak tenit yang sibuk datang..haha





 2 peserta yang sangat berbakat


gadis-gadis cantek KLMU

lepas aku dah kehulu kehilir pegi temubual dan tangkap gambar dorang untuk entry aku hari ini, aku pun takde kerja dah, sementara tunggu nadia dan hady wahab datang, aku pun ape lagi, cam biase. CAMEWHORE!*sebab studio cantek* 

wawa yang sangat cantek


i love u kaka wawa


wawa, baby, puteri





baby saripah kesayangan 

abang sharul nizan nadzir hensom

 nie kat dalam bilik kebal:p
lepas tue, nadia sampai, ape lagi kami pown..



lepas dah puas camwhore, perot rase lapa gila sebab da dekat kol 3 tapi tak makan lagi.
kitorang ke basement sebab kat sane makan murah + best! 
dapdap nyerr

beby chomel! tampar laju2 tau la!




puteri - hady - wawa
xoxo


beby nanad saye! mooomuah!!


beby nanad makan sikit, bajet diet! hahah



saye makan nie <3




ENJOY THIS VIDEO

lepas makan 

lepas dah semua kenyang, dah settle semua, jam pon dah pukul 3 almost 4, tapi cam malas gila nak masuk kelas la, kelas research! haih-.-"
pergi lepak studio lagi, si farfar dah membebel panjang dah, heheuk! sayang..i malas owh! :p




















lepas tue, si farfar bbm aku, pampumpampum aku kene bebel
aku pasrah! masuk kelas.
hahah!

saje nak tunjuk yang aku dah dalam kelas

dalam kelas research dah!

construct the idea together


lepas tue , kelas pown bersurai lepas discuss dengan miss about tajuk yang kitorang nak research nanti
tuptup!dapat call, saye dapat contact baik punye tok interview! pierre andre! wehuu~THANKS ABANG ZALI, MUAH!!
after kelas pergi ke mek, sebab si farfar ade kat sane,tetibe si cantek farahanim (exhousemate) datang
wink!!dah lame tak camwhore dengan die nie.




 petang yang sangat cantek, seriusly i love the scenery.
semoga keindahan ini dapat aku lihat pada hari esok,dan jugak generasi seterusnya dapat melihatnya
WALLAHUALAM

Hari ini sudah berakhir, esok belum pasti apa yang bakal tiba, tetap akan tiba.
sedia menghadapi dengan apa jua kebarangkalian.
XOXO

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.




LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT