Sunday, October 23, 2011

CIK PUT MODEL KE?

Assalamualaikum..
hai, selamat petang..wink! hari yang indah yea, Alhamdulillah masih lagi bernafas dan dapat melihat keindahan ciptaan Tuhan, Subhanallah. ha..tajuk entry diatas, mesty ramai yang nak tau kan? Cik Put nie model ke? Feeling-Feeling je ke ape ke kan? actually, im not a model, i am a photolover. tak layak rasenya digelar model, dengan kekurangan diri sendiri..but! Im proud tobe ME! jyeah! 
asal ade orang add kat facebook, soalan pertama yang ditanye adalah, awak model ke? cantik gambar photoshoot awak.terima kasih, dan kredit kepada si photographer yang sudi nak tangkap gambar photolover nie
mekasih...mekasih..maafla kalau ade yang mengatakan saye tidak layak atau eah! muke dala tak cantek, ade atie nak jadi model, puihh! yea awak..yea, saye bukan model, ta layak awak..saye tau, tayah sakit hati yea? sebab saye bukan model, saye Photolover yea! amek perhatian...heheuk! ✿◕ ‿ ◕✿kepada abam2 photographer, awak boleh jea nak tangkap gambar saye *promote diri* cume saye tanak la awak tak respect saye, nak bayar saye sampai beratus-ratus then suruh saye freehair, ape kebenda tue? ishk! respect each other kan bagus, seksi-seksi nak tunjuk kat sape? quality gambar itu lagi penting dari seksinya tubuh model itu, tapi saye paham, sape tak suke perempuan seksi "hot chick" kan?nak yang seksi, carik yang seksi, jangan lasuruh yang bertudung jadi seksi..boleh? meh tengok sorang photgrapher nie..saye ta tau sape die, da delete and block die terus.

jangan begini yea, respect each other  ya!
saye tak tamak duit. :)


tidak kah lebih sopan?


tak manis ke begini?

kepada yang ingin menjadi model, bercita-cita tinggi, u choose ur own path..btw ade offer untuk sape yang ingin menjadi model, nak shoot kat studio, studio abam AIZUL MARCELLO cuba lah try, murah kowt offer dia..btw aku adore adik dia..IRINE MARCELLO
wink.! happy sunday guys..






LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT