Wednesday, October 26, 2011

cantikkan hijabers fashiOn?

hai, happy thursday.
Assalamualaikum semua. tady aku belek-belek blog-blog fashion, kadang-kadang teringin nak jadi fashiOnista tegar. tapi ape kan daya. aku bukannyer anak orang kaya, aku pun bukannyer bekerja. aku hanya student biasa. kalau ade part time tue, ade la.. kalau tak, aku membesarkan badan kat rumah, dengan on9, kadang-kadang aku suke danncing dengan akak, kalau akak takder, aku sorang la..macam orang tak betul kan ? heheuk!! sebenarnya tue bukan ape yang aku nak cerita arinie. aku seronok tengok fashion sekarang. lagi-lagi fashion wanita bertudung. sangat manis yaw! macam gula-gula cherry mommuah!!tak caye?jum..kite review gambar-gambar yang aku agak berminat






sangat cantik.. lagi-lagi kalau pakai kain, sumpah aku sangat-sangat suke tengok hijabers pakai kain. look so nice..aku nak cantek-cantek cam dorang tak mampu..sobsob...sabar jela! adeh! sakit perot la...-_______-
k lahh, malas nak mengomel lagi...tapi stay comel..miahahahah...
bubye!xoxo

jap2...aku? aku tak pandai nak begaye, bukan tak pandai..tapi aku tak mampu..-______- tapi nie lah aku.cer tengok, tapi jangan suh aku ajar berfashiOn, aku ta reti lahh..

for the 1st time i shoot with tudung.and i feel ohsem!!
credit to irwan shah

at jaybee *hakim house*
credit to zeezoe arief

bazar karat area JB
credit to xeexoe arief

jusCo seremban 2
credit to : izzat khan

at UIA gombak for muslimah shoot
credit to vee sayang

at KLCC
credit to Hans

at paviliOn with MHC 30
credit to kawan mimi

at TimEs sQuare
credit to An Anna

at TV3 
credit to amirul musTaqim

stUdio KLmu
credit to my self! heheuk!

at PaviLion
credit to my self.

at Sg waNg cermin
credit to akeym lalink

at feStival city
credit to camera canon 60D akeym

at Sogo
credit to Fahmy yaw!

with velove at pavi
credit to wanie hamshani

at dataran merdeka pegi sambut merdeka *jokez*
credit to baby

dataran merdeka
credit to ridzuan ibrahim

p/s : credit means terima kasih! bukan nak bg korang topup oke???btw tanks again for this pic..tanpa korang, pic nie tak wujud..sobsob...k nie betul2 entry dah abis..baibai!


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT