Saturday, October 22, 2011

BLOG TUKAR WAJAH ?

Setelah berapa lame saye tidak menukar apa-apa dalam blog saye, kini blog saye berwajah baru..teheee..-____-
sebenar nye saye sendiri dah boring tengok blog sendiri yang sangat bosan, bosan kan? same lahh..bosannn sangat.tue lah saye pun  takde buat ape2 arinie, sebab saye disuruh berehat..cadangnye esok shooting..pheeww!
penat tau, dari pagi mengadap, sebab dah terdelete template lame...tau kan template lame tuh ade gambar saye sebagai header..sekarang da mcm boring tengok header muke sendiri, just nak blog yang simple but nice..tak sarat,tapi lengkap:) teheee,..suke3! (◕‿◕✿)
sape yang rase nak suke, suke la..saye rase macam kemas sikit bila macam nie..heheuk! seronok pulak tengok blog sendiri, *mengalahkan orang bercinta.*
perubahan itu bagus..kan..kan..kan? rasenye oke kan?
p/s : tady si farfar datang Sentul jap...rase nak joget.

.♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪ •.¸¸.•´¯`•..•´¯`•.¸¸.•.

muke gembire kami...teheee..
gemok! senyum lebih sikit laaaaa...haishooo


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT