Wednesday, October 26, 2011

BFF TO LOVER!

haii..Assalamualaikum..
HAPPY DEePAVALI kepada yang menyambut terutama, Mugu, Bavani.. heheuk! sorry Mugu tak dapat datang, sebab aku sorang -______- kempunan nak makan masakan mak kau..sorry again! dan kepada yang tidak menyambut, SELAMAT BERCUTI tawan-tawan..heheuk! make ur day brighter than yesterday yaw!sayangilah orang yang sayangi anda..anda akan bahagia..anda mampu mengubahnye *iklan topi keledar*
heheuk! 
nape tajuk entry camnie? bajet cam orang kesah je en pasal aku? memang korang tak kesah, tapi korang bace jugak en? eeee...stalker...! mmmuuuuahh! nah hamek nieyh..sebab korang syg aku lettew..then stalk aku, dah jangan nak buat2 tak kesah, padahal kesah kan? so now...
aku dah declare dengan kawan baik aku, i mean bekas bff aku..tapi sekarang kami masih bff cume plus bf jea..so, kalau bff + bf so takder masalah nak share ape-ape..kan awak kan? heheuk! yang follow entry-entry aku mesty tau, sape yang aku maksudkan kan? 
presenting my love..hehehuk! *kecoh kau put* maafla..aku memang kecoh...tak reti benti becakap..-____-
so aku nak cerite sikit la..macamane aku boleh kapel dengan sifarfar <3 kawan baik aku...*tutup muke, malu* sape yang kenal aku mesty cakap, haih..hilang akal ke? ape ke? kan? dulu cakap tak boleh kapel dengan kawan baik sendiri, sekarang ape kes? ampun..ampun.. haha! sorry..aku da break my own rules..sebab nie special case sikit.(✿◠‿◠) kenape? sebab.. biarlah aku jea yang tahu kenapa..haha! saje bagi korang tertanye-tanye.. (~_^) wink~
tapi hubungan aku dengan die tidak ada kene mengena dengan yang lepas, yea die memang kawan baik aku dulu.. da lame da..aku ada masalah, die jadi pendengar yang baik, aku bukan nak memuji atau menyanjung, cume aku ingat kebaikkan orang kat aku.
awak, awak relax jea..awak tak salah pape, haha! aku memang suke buat andaian sendiri. padahal si farfar oke je en?and those yang terasa sakit hati bace entry aku, tayah bace oke? tutup mate pekakkan telinga..haha!aku harus belajar, hargai orang sekeliling aku, orang yang sayang aku, orang yang hargai sape aku, bukan hanye aku menghargai sape die..orang yang sedar akan kewujudan aku..sekian..
IM TAKEN !!


p/s : hargai orang yang sayang anda, sebelum ade orang lain hargai die..haha!!
LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT