Tuesday, October 18, 2011

BETUL KE?

hai..happy WedneSday peoPle..
Assalamualikum..
today, i will talk abOut wheN a bestfriend or a bff become a bf..erk! boyfriends *sambil tutup muke dengan bantal* tak..tak..aku bukan cakap pasal diri aku, and aku pun tak cakap depan cermin..adelah kawan aku tue..die la cerite kat aku..pasal sekarang nie die kapel dengan bff die.. OPPS! name? mane blh bagitau..malu lah die...heheuk! -____-
dulu bile aku tanye, atau jiran sebelah rumah atau pakcik kat pasar tanye, becinta ke? eah..takder la..bff giler ke nak bercinte? memang harapan marya hanya tinggal kenangan la :p *curik tagline marya* selalu bila die rapat dengan lelaki, lelaki akan suke die tau, mungkin sebab die comel..haha! *puji diri kawan takpe kan bukan diri sndiri*  si farfar pernah cakap kat kawan saye tue kan..." i rase, i dah tau kenapa orang mudah jatuh hati dengan u, sebab u manje kot?" oiii! celahh mane doe aku manje? eah tak..i mean..kawan aku tue manje? mioww...*grr*
pernah satu ketika, mase dulu, sekolahh2 dulu, kawan saye nie rapat dengan seorang budak laki tau, *bff* tuptup! budak tue syiOk kat kawan saye nie...ha! ape lagi, die ngamOk sakan, lepas tue siap tak cakap lagi dengan dak laki tue, *walau dok sebelah2 dalam kelas* 3 bulan beb! perang dingin, kau mampu?
tue cerite time skolah dulu la, sekarang mereka masih berkawan baik, walaupun jarang jumpe..die dah hormat keputusan kawan saye tue. ha! bukan tue je,dah jadi playboy powN, untungllah, kaye + kacak.. tapi kawan saye tue taknak..-____-
masuk kolej..kawan saye tue rapat dengan sorang laki nie, baik! hensOm, pastue caring giler tonyok! tapi ....malas lah nak cerite, lebih kurang cerite kat atas nie la....kadang-kadang rase bersalah pun ade, tapi nak buat macamane, hati dah tak suke..jangan blame kawan saye tue..kecian die..-___-
tapi semua berubah bila dia kenal seorang laki nie, ehem2...kawan saye dengan laki tue, si bebu *bukan name sebenar*  sangat unik yea cara si bebu tue nak kenal dengan kawan saye tue...bile die cerita kawan saye tue kembang setalam...
actually mereka dah kawan almost a year la, i mean kenal...tapi tak pernah bertegur semua, kenapa kah? sebab...kawan saye nie kerek sikit...takkan tegur orang sukati..cheit! die bajet die hit hit hot! sangat ke? puihhh!tapi bolehla sikit..kan?
si bebu nie kan, die macam main tarik tali tau, macam suka tapi macam tak..kawan saye nie plak ade boyfriends.so si bebu di ketepi kan disaat itu yea...dan apabila si kawan saye nie mengalami kegoncangan rumah tangga, si bebu menjadi penasihat yang sejati.. sangat sejati.selalu nasihat kawan saye........

bersambunggg.........
*standard drama melayu*
LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT