Thursday, September 8, 2011

TENSYEN!

eeee...tau tak!aku tensyen giler skrang nie..jangan kacau boleyh tak? *muke mara giler2* tak faham betol aku nape dorang seksa aku macam nie, touching tau tak! jangan la buat aku macam nie,aku salah hape doe? please la..bertimbang rasa sikit,aku pon manusia biasa juga..jangan seksa jiwa dan raga aku macam nie, erk! ape aku merepek nak mampos nie? korang tanye aku kenapa? aku tensyen toq! tensyen! TENSYEN! kenape? sebabnya....................
ade 3 sebab aku tensyen
1. call mekdi tak jawab-jawab - memang sakit hati la..dalah call susah nak angkat pastuh makan credit macam hape lagi..
2. bbm lembab macam siput - nie buat aku emo lebih sikitla, dalah perot da pedih giler lepas tue boleh plak bbm buat hal..aku nak ngadu kat sape aku lapar..kann :( please..simpatilah, be nicer sayang..
3. credit kene potong - nie lagi satu masalah pengguna bb. keredit turun .naik sukati *tapi lagi banyak turun la,tak penah naik pown *

seksa jiwa dan raga juga tidak ketinggalan perut aku yang lapar nie..seksa mak nok! mekdi sampai hati buat aku macam nie,aku dulu pelanggan tetap tau *regular customer* sampai hati.. *merajuk*
bbm please,jangan lembab..basah pown jangan..kering ok,kering *tiada unsur lucah*  aku bosan nie,bagilah aku chatting dengan sayang-sayang aku *kemain banyak sayang kau put*
maxis..please jangan seksa aku macam nie,aku pelanggan tetap da..sejak darjah 6 tau..
 K BAI!
LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT