Wednesday, September 7, 2011

REGISTRATION DAY YANG SERONOK

assalamualaikum! 
Semalam kan, kite bangun pagi tau,kol 6setengah! haa..jarang kann dengar kite bangun pagi *hehehe* sejak akhir-akhir nie kite cube bangun awal sebabnya nak practis,tak lame lagi dah nak abis skolah,pastuh nk keje kene lah bangun awal kan? so kene practis..da tanak memain da..last sem kan?

6.30 - bangun mengeliat sane sini,sebab malas giler nak gerakk!
6.40 - pakse diri untuk bangun, caiyorkk!!jeritt...heeeeyahh!!!
6.45 - berjaya bangun dan mandy. wehuu~
7.00 - siap-siap! bbm encik amir. *supeer seharian*
8.00 - encik amir tiba di hadapan rumah *pakai baju pink kotak-kotak, die pikir die kacak* heee
8.03 - perjalanan dimulakan.
8.05 - bbm kimkimok. sebab nak ajak die daftar sekali lah! kemain nak merungut die,sebab kene pakse bangun awal! *hahaahhaa*
9.35 - tiba di kolej tercinta KLMU. *kembang hidung jap*

guard KLMU part time

erkk! ok dah,tak ingat da mase-mase yang lain. sampai-sampai jea aku tersenyum sebab tak ramai orang kat admin! yeay! akhirnya aku berjaya bertemu KLMU seawal ini buat pertama kalinya untuk mendaftar ! wehhuuu..*chicken dance* tapi lepas aku isi borang,aku try carik list subject untuk isi form tue, tapi benda ini lah yang wat spoil! #apepontabley
haah!betol..memang takder..*macam la orang tnye en* ! takpe memang takder la.. :( aku bingung jap, aku try  sabar..aku cube..yeah! aku cube *sambil buat muke sebek*
then aku bbm kimkimok! dari tady otw tak sampai-sampaii *lembab*..then die cakap famy dah nak sampai, aku pon tunggu famy la..actually segan sebab tak bape rapat ngan famy. jarang giler bertegur *sorry* tapi en!aku cube untuk jadi peramah! yes! aku berjaya.. :)
famy tiba..di depan admin,aku terkocoh-kocoh sebab pergi toilet jap. kami pown bergerak ke meja miss wan. *perlu ke aku se detail nie?lantakla* 
oke! setelah amek subject kat miss..pastuh ktorang pon bergerak *tanak citer yang kitorang gossip tadi*
setibanya di admin ...............
OH EM GEE~ erk! adeh! weioahfa! haishooo! *kenape-kenape???* takder ape..orang ramai dah kat admin,pastuh masing-masing beratur macam hape jea..bukan satu line..tapi banyak! adeh!
tunggu dan tunggu dan tunggu lagi...mugu datang.p*sebab sume kene kat aku* astuh kimkimok datang :) yeay! dorang da datang..ngeh3!
tunggu sampai kol 1 lebeyh dekat kol 2 lepas tue,kitorang pon pergi ke sogo. mugu tekanan! *hahaha*
makan-makan kat sane..gossipping..bual tajuk yang serabot otak siap kau mugu!
then kitorang pergi karoke kat redbox..lepas makan tue la..sebab semua berat hati nak pg tengok wayang ! so kami semua ke REDBOX...jyeah!!!ha! herman pown ade jugak! lupe lak en..:p
after karoke..gelek-gelek,guling,guling,lompat-lompat sampai suare pown takder.tapi masing-masing suare sedap-sedap..suke!suke!suke! *ngegeh kau ya*
MUGU.FAMY.HERMAN,AKIM,




 they cool rite? im happy :)
die bff aku tau...kimkimok! i sayang u owwh! gemok

lepas tue dalam pukul 7 habis. tunggu encik amir amek,die pergi meeting ngan rashid siber..*betul ke aku eja nie* nanty die keje kat KL..:) yeay yeay! tunggu dalam 10 minit encik amir sampaii, kitorang bergerak ke BANDAR BARU PUCHONG sebab nak g tengok kakak kat sane,die sakit :( *doakan akk cepat sembuh*
disebabkan GPS rosak,kitorang terpakse meredah jalan tue tanpa ape-ape pengalaman :p heheheh
lame gak ktorang sesat larat, last-last jumpe jugak..
dah puas pelok cium akk,borak panjang lepas tue balik, badan amir tetibe panas giler mate die merah,muke die pucat, die DEMAM! die tak dapat drive,aku pulak tatau drive langsung, arghh!! teroknyer aku... 
"sorry encik amir sebab saye susahkan awak sangat-sangat"

lambat baru sampaii uma..sebab bagi encik amir relax jap,tidor kat perhentian..
TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN SEMUA.
LOVE YOU

ade orang tanye, nape ramai sangat kawan laki, berkawan kan? ape salahnya? dorang bukan buat ape-ape pown, kawan dengan sape pown blh..but its doesnt mean saye nie takder kawan pempuan...banyak tau,tunggu nanty i pergi girls day out puleks! heheuk! :D nanty kite tulis entry pulak...TUNGGU!

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT