Monday, September 5, 2011

INI CERITE AKU,BUKAN KAU..

hello! assalamualaikum!such a best day today.. 
*2 hari lepas baru kau berduke bagai nak rak* tak elokla berduke lama-lama..mak cakap nnty jerawat banyak tumbuh kalau asyik runsing,saye tamau jerawat itu..no!cukuplahh..orang tak berduka sebab kite,nak emosiOnal sangat watpe kan? 
monoLog dan memotivasikan diri sendiri.
sabar puteri sabar...kalau takder sape sekali pon dengan kau,kalau takder da orang yang kau sayang dengan kau...kau kene teroskan hidup,kau kuat kan? kalau dulu kau boleh kenape sekarang nak cengeng sangat nie? its not good for ur self! just stop it!
melihat anak2 kecil yang kehilangan ibu di hospital hatiku berkata
tengok! nie baru kehilangan kecil,kau dah bagai nak mati,hei! die bukan pergi untuk selama-lamanya pon,atleast,die ade.kau tau die sihat,die bahagia,cukupla..tengok budak tue,kecik lagi..berapa berat sangatlah beban kau berbanding orang lain..fikir puteri,fikir..
selalu biler aku tensyen aku akan makan,sampai sejam sekali aku makan nasik,si kimkimok tau la aku selalu makan.then hati aku berkate,
kau ingat kalau kau gemok t ade orang nak kat kau? kau kurus pown, orang tanak...gemok t orang langsung tanak,nak jadi anak dara tua? hahaha! kelakar la..tanakkk!so aku bentikan tabiat aku yang asik makan tue.n sekarang pown aku still tak makan lagi :p
biler terasa rindu melampau.tengok gambar-gambar dulu.pastuh cakap
takperlah,dah takder jodoh..sayang tak semestynye memiliki, kan? relakan jela...insyaallahh kau akan dapat lebih baikk..*smbil kesat hingus*

biler boring,aku text la kawan-kawan aku,bbm..kadang-kadang mengarot kat fesebuk,twitter,pastuh kat rumah pon,mulelah aku menyumbangkan suare yang sedia sumbang,menyanyi..!lagu faverot aku lagu PERGILAH KAU...by sherina munaf..pastuh feeling2 suare sedap...

Bercinta tidak lagi menjadi keutamaan,sayang diri sendiri dulu,orang lain belum tentu boleh sayang diri awak kalau awk sendiri tak sayang diri sendiri.dan kepada yang kunun-kunun nak masok line tue..maaf..kite kawan jea..saye tak bersedia untuk sebarang relatioN lagi..tak bagus jugak bercinta dengan orang lain hati dengan orang lain.saye taknak gunekan awak untuk pujuk hati sendiri.itu selfish name nyer...kite kawan,kalau ade jodoh tak kemane.

perasan kan yang entry ngan title tak same langsung? sukati la kan? haha..memang saye macam tue,so awak janganlah mara or kutuk-kutuk.kalau nak jugak..boleh jea kreditkan pahala awak ke saye tue..:p
kite memang camtue laa..

muhasabah diri sendiri,and time will heal it..*ayat thariq assef*
sekarang,yang paling penting..jangan kesorangan..have fun..kawan dengan semua orang.
kawan-kawan ramai yang ade dengan saye,sekarang saye baru sedar VALUE OF FRIENDS
keluarga pulak sangat menyaport saye,dorang sentiase dengan saye..betollahh..macamane pon keluarga harus diutamakan..bukan yang lain,saye sokong awak xeexoe..keluarga saye hidup saye sekarang..


Allah telah menetapkan jodoh setiap insan..cepat dan lambat jea..Insyaallah dugaan yang mendatang akan menjadi kan seorang insan itu lebih tabah dan cekal untuk mengharungi hari-hari mendatang.

when im with someone that i call friends, i just learn how to smile again

 if u believe u do best without me,i will let you go boy

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT