Friday, September 9, 2011

FRIDAY DAY

kebengkakkan mata akibat tidur lena

indahnya pagi ini,tepat pada pukul 8pagi aku terjaga dari tidur yang lena. kring!kring!bunyi watsapp dari encik FITRI NASIR.he will finish his exam at 11.30. so he wanna met me at 11.45. so aku pun bangun,dengan tenang menuju ke bilik air lebih kurang dalam jam 10. *jangan tanye aku buat ape lambat mandi* aku mandi,mandi,dan mandi lepas tue aku pun masuk bilik untuk bersiap, tiba-tiba famy BBM cakap, put famy tak jadi pergi,akym GEMOK pon malas nak pergi, so aku pasrah. SPOIL mood aku yang tenang itu, tapi aku relax,just say OK! then aku meneruskan berkemas untuk ke MJ 
*bukan mak janda tapi maju junction* 
lebih kurang jam 11.20 aku siap berkemas,dan aku pun menaiki teksi dan kemudian train untuk ke sana. ENCIK FITRI sudah menghubungi aku,he's a nice friends u know, i love to be his friends. then sampai kat sane,aku pun pergilah ke MJ dan bermeeting la secara tidak formal nya dengan encik FITRI , die lulus exam, ALHAMDULILLAH, dia pegawai bank tau. :)  tapi giler tak sombong langsung lepas tue kan baik gila.macam-macam yang kitorang borakkan,sampai topic sekolah dulu pown jadi topik kitorang. ha! tengok. CHEMISTRY tue ade kan?lepas borak-borak,minum-minum and makan-makan, aku pun pergi ke kolej untuk bertemu rakan-rakan seperjuangan aku.
*nak gambar dengan mamat nie,tapi sebab die kacak sangat malu*
FITRI NASIR the nice and hensem man ever!
he's available too!
p/s : awak,awak tau tak awak baik giler,awak penyabar.awak kawan dengan saye,tapi awak tak pernah nak mara saye , dengan kesibukkan kota,saya lupa awak kadang-kadang. kan? saya mintak maaf. tapi i really comfort with you la..awak jangan lupe saya tau.

zzzzzzzzpp! nape aku tulis macam bukan aku jea? nie mesty pengaruh MUGUWISDOM untuk suruh aku lebih serius dalam penulisan blog ini. ok, jadi diri sendiri la..baru seronok! *yeay!*

aku,mugu,famy,herman dan akym berkumpul di restoran raja laut *restoran pakcik akym* lepas makan-makan kitorang pown decide wether nak pergi karoke kat SOGO atau ke TIMES SQUARE so selepas berbincang dan membuat perhitungan maka! kami sepakat untuk ke TIMES SQUARE untuk menonton wayang yang bertajuk NASIK LEMAK 2.o
sedang berjalan,akym mok jumpe duit! yeay! so hakim belanja kitorang semuuaaaaaaaaaaaaaaa! semua tau! semua tambang monorail je.. die jumpe pown RM10 jea..:p so then sampai sane beli tiket wayang, start kol 4.30. so kitorang decide untuk main bowling larh! ala lew..lame tue,sekarang baru pukul 2 lebeyh,nak buat ape lak en. takkan nak jalan sampai kaki tercabut! :p
bajet suuuweet la en tangkap gambar kaki bff..puih! haha

dengan rakusnya...akhirnya berjaya!goal..masuk ke longkang!

guess who?


famy! si lesung pipit

...dan famy! *buruk sebab gune bb kimkimok*

no komen








then pergi tengok wayang cerite NASIK LEMAK 2.o 

cerite about malaysian yang sangat funny,and tak boring ok..korang as a malaysian harus pergi tengok untuk support MALAYSIAN. bukak mata,bukak minda..korang akan dapat mesej yang nak disampaikan..

tetibe takder mud..sorry..
LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT