Tuesday, August 2, 2011

yes! i do jeles.. but..

ermmm...boringla,arie2 dok sensorang kat rumah,yang ade cume lipas dan semut sebagai peneman,tiada manusia dipersekitaran rumah.. what im going to do alone?
camwhore sorang-sorang?* da selalu sgt,sampaii camera blackberry semakin kabur biler tengok muke aku
kemas rumah? * da tak larat nak kemas,rumah siap boleyh buat iklann lantaii g,bersih berkilat =p
tidur? * masalah aku,klu da bangun tak dapat nak tidur,klu da tidur tak hingat nak bangun
masak? kalau da sensorang,nk masak pown jadi tak best,takkan la nak pg kedaii belli seketul ayam n setangkaii sayur (betul ke setangkai) alasan paling kukuh penah aku buat
tengok tv? *takder nafsu nak tengok tv klu sensorang oww...

im so touching right now..nobody here with me..somebody please..balikla..i miss them,

teringat dulu waktu ktorang buke same,sahur same..cam sweet giler..

***YNA***
***AKAQ***
***CHOT***

nie mereka..dari kiri-akaq,chot,yna and kak amy.

even kite berempat..tapi,tak penah bosan dengan korang..even lame giler aku single..tapi sekarangg..haih-.-"
please,if time can return them back..heartless doe dorang takder..phm tak?dapat bayangkan tak ko da biase riuh rendahh then tetibe papp!!semua hilanggg..

nasib si buah hati pengarang jantung pisang aku ader buat kali ini,tapi masalah nye..takkan die nak teman aku sampaii ke rumah kan?OMG!OMG! kat liff bawah sudah..aku manusia berjiwe kental..no fears! *cakap besar kan?*

si buah hati pengarang jantung pisang aku itu lahh yang melayan aku kesane kemari..kekolej,tunggu aku abis kelas,*kdg2 aku tggu die jugak oke!* sampaii kadang-kadang die berjalan sambil muke botox terhasil * nak tunjuk betape masamnye muke die time tue* kadang-kadang sampaii die tak larat dengar aku bercakap * biase la,orang tak dapat bercakap kat rumah..jumpe manusia sorang dua yang blh borak,mmg tak hingat la kan? die jugak teman aku pergi terawih bulan pose nie,PERGI JE BALIK ASING-ASING. die jugak teman aku merepek kat fesebuk! sampaii kengkadang die bengang giler n panggil aku MEK KEPEK! * nak tunjuk betape aku berjiwe besar dalam dunia kerepek* sayang!tanks ok,tankss..walaupownn u buat muke botox,u cakap i mek kepek.u cam bosan layan i,tp u ade ngan i..trime kasihh oww si buah hati pengarang jantung pisang.! i hargaii..
***

tengok,die takder keje tunggu aku kat basement sampai ke petang sebab aku ikut bofrenz lain jalan-jalan 
* hehuk!takder la,aku g sri pentas lolz!* 


kan...aku da cakap,aku da buat da mcm korang suruh tue,camwhore..dahh..tengok!senget2 muke..grr!


see..aku da bajet gud-gud da mcm hot sgt time nie...aku camwhore giler biler sensorangg!

PLEASE..please what??

nothing in this world are free of charge! *tetibe lari topik,maaf!puasa*

peneman setia saye adalah laptop 


biarlah pink pown..kite gugurl kowt!



blackberry..nampak cantek en?bukann..ni gmbr kat ternet jea..

dan yang paling penting sekali



mmg sangat-sangat-sangat penting!klu takder cane lahh nk berfesebuk bebagaiii...kann??

ok dahh..penat! babai!


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT