Friday, August 12, 2011

teringat kat JOHNNy'S

ermm..lapar,lapar sangat lapar *hee..tak pose takdose oke* tetibe dok ngadap laptop,bukak gambar-gambar lame,terpandang gambar-gambar di JOHNny's, yes!JOHNNy's tue bukan manusia,tapi die tempat makan,tak..bukan boyfriends saye,name die JOE je takde nis kat blakang oke!haha
JOHNy's sangat terkenal dengan makanan steamboat (seafood) yang memang superb gilers! *meleleh air liur*
PLEASE SOMEONE BRING ME THERE!!

Nie saje nak bagi korang tengok gambar-gambar saye pergi ke JOHNNYS dengan kawan-kawan saye
hai saye puteri!saye duta JOHNN'YS
SAYE SYAKILA,SUKE MAKAN JOHNNYS

BERSAMA TETAMU BEMBEM

BANANA SPLIT =')

mix fruit!ohsemm

\
konon die bayar la tue..haha



LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT