Thursday, August 11, 2011

pesanan untuk si lelaki

Assalamualaikum!haii..saye puteri,cam biase saye nak menulis *harusla kan menulis,haha*
mlm nie,saye tanak intro bnyk sgt sebab mate saye da berat..terlalu berat *mengalahkan pakai bulu mate palsu rozita che wan* wehuu...saye nak kupas sedikit tentang ape yang tak patot lelaki buat bile dengan berada disamping,di depan mahupon di belakang kekasih korang

1. puji perempuan lain dihadapan gf korang,* nk puji blakang mcam tak kesah lah gak en*
korang tayah nk over sangat la puji perempuan lain mengalahkan perempuan tue cantek gilors n awek kau buruk,klu setakat sekali kau cakap yang pmpuan tue cantek takpe,nie klu bekali-kali,sape tak kecik atie wei..klu awek ko puji org lain marah..kannn?!jadilah sweet kadang-kadang puji awek kau,buat die rase kau hargai die *emosional 5saat*


2. over layan fon kol *of koz la depan jugak bukan belakang* haha!benda nie cam common giler kot,bile sorang laki dpt fon kol and die larii cakap dengan lame dan jugak bergelak ketawa bersenda gurau dalam fon,sedangkan awek tercongok depan mate, common bro..lu pk awek lu tiang ke bro?cer lu,awek lu buat camtue,ape pasaan lu?nie tak begayut siap mmg stock mcm dengan gf larh..senang cite ko kapel je dengan org yang on kol ngan ko tue,break ngan gf ko, pk skt..die gf ko...jangan nak flirt sangat la,ingat!t orang kacau gf korang,padan muke*gelak jahat muahahahah*


3. jangan amek kesempatan *its mean bukanla ko rabe2 die bukan..slah tue* its mean, klu ko dpt gf yang baik hati,tak bekire,ko patot bersyukur tau,sebab bukan senang nak dapat *chewah!* tapi jangan lah ko take advantage,haa..semua die nak tanggung,semua die..sikit2 die..cam kesian ow kat die..mane tanggungjawab ko sebagai lelaki?one day,ko yg akan tanggung die,bukan die..so please..bertimbang rase..
4. bbm,mesej,fesbuk mobile,on9 di fon *semua tentang fon* bile ko keluar dengan gf ko,spent time ngan die,please hormat die,jgn la 24 jam hp kat tangan,walaupon kdg2 ko on9 fesebuk,komen2..bbm and bla bla bla..bukan ape ow,serupe ko duk rumah,gf ko duk rumah then msj je en..hahah!*lagi curlassss cmtue nok*
5.jgn jadikan gf tmpt lepas geram *bile ade problem* ermm..semua orang ade prob kan?kdg2 benda yang merunsing kan buat kte mara..cube jangan lepas kat gf korang,siann oww!die baru nak manje2 then korang pg fire die..touching die ow!silap2 t,die tinggal korang baru tau!

cukup setakat ini,saye sangat mengantuk,saye bercakap dari pandangan saye,mintak maaf kalau tak suke..blh email klu ade sebarang komen..haha!*bajet!* 


p/s : hargai mereka yang menghargai diri kamu sebelum mereka yang berharga itu berhenti untuk menghargai..
p/s 2 : pepel change everyday,if u think ur relation is ur priority..make ur self change.
p/s 3 : sekadar berkate,tiada kene mengena hidup atau mati.


GOODNITE! >.<

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT