Tuesday, August 2, 2011

nota tanpa gambar- CINTA KE?

ramai yang nak bercinta,tapi ramai jugak tak tau ape itu cinta?cinta itu apa?cinta itu adalah pencantuman 2 jiwa menjadi satu,ALLAH menjadikan cinta itu indah,tapi kalauu tidak betul jalannya cinta itu akan menjadi benda yang paling menyakitkan..i wanna share something here..
pernah dengar?jodoh ditangan tuhan?yes!its true but tanpa effort benda tak mungkin jadi right?
kenape cinta itu menyakitkan?kenape nak perlu maki-makian dalam sesuatu hubungan?aku sangat kecewa dengan sesetengah manusia yang akalnya letak kat lutut..mungkin akuu emo sebab aku pernah di tempat ini,selama mane aku mampu bertahan?sampai masa,jangan tanye kenapa aku berubah..boleyh dapat yang lebihbaik kenapa nak sakitkan diri dengan orang yang hanya menghina kita?
tue belom kawen lagi,kalau dah kawen,ape yang jadi menu harian korang nanty biler gado?cacian?makian?itu yang kau mahukan?selalunya lelaki akan bersikap sedemikan rupa,dan menindas kaum wanita yang lemah..
PLEASE WAKE UP GIRLS..
sebelum diijabkabulkan,sebelum majlis dijalankan..sebelum si dia menghulur tangan ke arah tok kadi..fikir sedalam-dalamnya..agar tak menyesal dikemudian hari.. wallahualam..jangan kerana dia lelaki dan kau perempuan,dan kau terlalu menyayanginya..kau rela apa saja yang dilakukan,come on girls..save your PRIDE..tinggalkan nya disaat kau menjadikannya utama sedangkan kau hanya sandaran dimatanya..
LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT