Saturday, August 6, 2011

CENGENG ITU AKU

haii seNior senyoritas! assalamualaikum!*yea..aku melayu bukan meexicon* heheuk! ape kabar? how ur fasting? still on or on off on off? urmm..alhamdulillah, hari ini aku tanak merepek banyak pada opening * seperti selalu,opening menjadi punca aku lari dari tajuk* today im going to write about me..little bit *kalau rajin nak tau,bace la,kalau tak tekan pangkah dihujung belah kanan* wink~

CENGENG ITU AKU ?





ape itu cengeng?cengeng itu.......adalah sejenis kuih yang bersalut puding caremel bla..bla..bla..* sorry aku tipu jea! actually cengeng itu orang yang kuat nanges tau! itu larhh aku..aku seorang yang kuat menangis..lagi-lagi kalau time tidow and aku terkejut beruk time tue * no..im not beruk,just terkejut cam beruk*

gambar hiasan! sebab comel sangat~


aku akan menangis kalau aku tekejut, nie paling obvious klu korang nk tengok aku nanges tanpa cover line..pastuh menjawab la kalau nk pujuk aku kan..tapi biase nyer aku akan sorokkan muke seperti haiwan peliharaan sedang menyusu.. *cover la,muke huduh nanges* so jangan buat aku tekejut time tidow k? sebab aku akan tanpa segan silu pelok orang berdekatan aku n nanges smpai aku tetidow balik..hahaha...



aku nanges biler hati aku terluke, ini benda paling susah aku nak control, biasenye aku nyer cara kontrol air mate aku dari mencurah-curah ke ladang gandum akibat hati yang terhiris dan terguris adalah buat muke BOTOX ! ape itu muke botox? cer korang bygkan orang yang buat botox tue,cocok2 kat muke tue kan cam susah en nak menggerak gerikan muke mereka dengan bebas, so terpakse ketatkan muke and tak senyum, masam mencuke,dan dahi dalam keadaan kedut dalam 30% yea! klu tengok muke aku camtue,aku ngah tahan nak nanges la tue..and tetibe papp!! aku senyap..diam tak bersuara...no!jangan tegur aku,aku ngah kontrol diri aku tue..selalunye keadaan mcam nie,aku tersentap dengan mulut2 orang yang kengkadang wat aku sentap larh kan! tak pon dapat call ataumesej yang menyayat hati..dari aku dowk bercakap, baik aku senyap!tak pasal2 mate berkace t plaks kan!


please do give me a gula-gula biler aku nanges * bajet bebudak en*

nanges paling best biler aku dowk sensorang,aku on lagu sedih *amek feel biler ngah berduka cita* selalunya situasi begini adalah apabila encik buah hati pengarang jantung aku tue buat aku touching or kami gado..uhuk3!*biase la,gadoh time kapel tue sweet oke*  aku akan senyap seribu bahase, budak2 rumah sangat paham biler keadaan sebegini terjadi,mereka akan ignore aku,sebab nanty kalau aku bercerite,sampaii minggu depann pown cam takkan abis..sambil tisu berkotak2..teruk kan?



so the moral of the story,jangan buat aku sentap,sedih,kecewa,terluka, kalau nk tengok aku normal!nk tau aku normal ke tak?aku becakap tanpa FULLSTOP!!hell yeah!
~im aint a prefect person~

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT