Saturday, August 6, 2011

bunge dalam hati

hello guys! assalamualaikum..awk2 watpe tue ow? *haruslah ngah bace karutan aku nie kan?* hee..kite kann kat sinie ngah tggu bapak kite tau datang amek kite kat HOSTEL nie..ngee~ yeay! balik PD..PD adalah PORT DICKSON bukan PUTERI DAMIA oke..teett!! heheuk!!kite kann..kite kann..arinie kite kann nk cakap kat awak-awak sume..hati kite sangat berbunge-bunge..*hidung da abis kembang kuncup da nie..senyum da sampai ke telinge!ok enough * awk nak tau kenape ke?? sebab kite bahagia sangat ade budak-budak umor 26 yang sangat enowing ini! heheuk~ kite sayang die oww.. awk tau tak! dengar tak? kite sayangg die...makin arie kite rase makin kuat pasaan itu *ini bukan cobaan,ini betul-betul,(dengan muke seyesh* wink~ kite jugak bahagia sangat ade kawan-kawan kat sini...they are such a lovely person dat i have now!nie kite tunjuk dorang kat awk2 sume eah!


ini lahh sayangg saye! yeay! kite sayangg awk oww~ kite tak kesa la awk nie enowing suke ejek2 kite tapi kite tetap sayang awk!! * nie gambar die ngah normal*


hee~ ini kami,mase puase ke 5 2011.. heheuk! tengok2..die layan jea saye kan? suke jea ow! kredit too vee sebab bertungkus lumus mengendalikan 2 orang kanak2 ribena ini~ * time die tak normal cengginie arh ow*


nie name die muazatul adawiyah. die comel, baik giler!


ini mimi yang sopan santun sesangat..heheuk! cantek kan die...sgt natural beauty!



kim rashid abg rmbut kinting yang takot lipas...akim nie baik giler!seriuSly~

all of u are new chapter in my life..

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT