Monday, August 8, 2011

biler orang marah tak tentu pasal

assalamualaikum, im just arrived here 1hour ago.yah!cukup lambat kan? tadi pown berbuke kat dalam train,dengan air ais lemon tea jea,but alhamdulillah aku berjaye melalui hari ini walaupown aku rase berat sangat, rase loser and worst day..who knows? nodoby knows..dan takder sape nak hamek tau, its oke,fine to be like this..im a fighter, a good fighter..berlawan dengan perasaan sendiri, sangat payah kan? menahan air mate untuk mengalir deras di hadapan umum,adalah sangat berat, *ade tisu kat tangan, nanges jela*
mungkin pada side view aku,aku mengatakan diri aku betul! yes!i do nothing, why u want to mara-mara like this?its not fair! *pergolakkan suare dalaman yang tak mungkin dapat diungkap*
sejujurnya aku sangat sedih,bile aku dipersalahkan,dihukum,dimarah,ditembak tanpa salah aku sendiri.
MANE PERGINYA KEADILAN ITU?

bayangkan bile, seorang yang ibu yang kau sayang,mengatakan kau tak sayang mak, kau da berubah and bla..bla..bla..
mak, adik tetap anak mak,adik terlalu sayang mak.jurang pemisah antara PD dan KL jauh, takkan adik nak arie2 ulang alik.mungkin silap adik sebab adik ta layan mak sgt balik nie, yelah mak, tak sampai 24jam * waktu berjage* adik spend dengan mak..im sorry..i told u alreaddy..i love u..please mak, understand me.i got my own mission here..

kereta api lambat,salah aku ke?aku yang drive train tue? come on la, i noe u kusut, sebab kene pindah.u lapar sebab tertidow, but please..i pown lapar kot..do understand me, i nak train bukan f1 yang blh pecut lelaju, tggu i beli superbike and i akan ade dpn u sekelip mate.

please! orang-orang yang aku sayang..faham aku sedikit sahaja..sangat banyak dah aku beralah,saye bukan insan yang sempurna,tapi saye cube untuk penuhi kesempurnaan itu.saye hanya manusia biasa..mungkin cara kite berbeza, mungkin aku si cengeng yang sering memerlukan bahu untuk menangis..aku mahukan bahu itu..i need someone~im down right now

im dying..
LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT