Thursday, August 18, 2011

BILE AKU EMO - SPENDER MERAH

Hembusan angin bagai membawa berita..
Berita yang mengecewakanku..
Apa yang terjadi bukan yang ku impikan..
Namun ku tabahkan hati ini..

[Chorus 1]
Sayangku..
Ku tahu kau tak ingin begini..
Tapi kau..sanggup lakukannya..
Betapa..hatiku hancur musnah berderaian/berderai..
Tidak seorang pun yang memahami hati dan perasaanku..

[Chorus 2]
Kerna cintakanmu kujadi begini..
Kerna sayangkanmu kutelan semua..
Betapa hebatnya kau dihati ini..
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/h/hetty_sarlene/siapa_diriku_di_sisimu.html ]
Kenapa kau tak pernah fikirkan aku..
Kenapa si dia jadi pilihanmu..
Ku sedar siapa diriku di sisimu..
Disisimu..

Kuharap suatu hari kaukan mengerti kasih..
Siapa diriku di sisimu..
Pengorbananku bagai tak pernah dihargai..
Ia bagai angin yang berlalu..

[Repeat chorus 1-2]

Kenapa kau tak pernah fikirkan aku..
Kenapa si dia jadi pilihanmu..
Ku sedar siapa diriku di hatimu..
Kasih..

[Repeat chorus 2]

Kenapa kau tak pernah fikir hatiku..
Kenapa si dia jadi pilihanmu..
Ku sedar siapa diriku di sisimu..
Di sisimu..di sisimu..
Aku di sisimu..



sebelah kiri saye,sebelah kanan adik saya PUTERI 

saje nak buat review pasal lagu nie,bukan ape..lagu nie sangat meaningfull bagi saye, SPENDER MERAH bagi 
saye time ktorang skype sampai pagi..die nyanyi utk saye tau..then die cakap..awak,nnty awk bagi kat bf awk ok..
THANKS SAYANGGG..


SELAMAT HARI JADI SAYANG,SEMOGA AKAN DIMURAHKAN REZEKI,SEMOGA HIDUP AKAN JADI LEBIH BAIK DARI SEMALAM..

dah menjadi lumrah kehidupan kite sebagai manusia memang tak pernah nak hargai ape yang kite ade,orang yang sanggup buat ape saje untuk kite sering kite perlekehkan,sering kite pergunekan tanpa memikirkan ape yang kite penah buat untuk die..saat die hilang dari pandangan,tiada lagi senyum tawa die,tiada lagi orang yang akan berkorban untuk kite,time tue la kite akan tertanye-tanye,kenapa die pergi?kenapa die tinggalkan aku?berubah lah untuk jadi yang lebih baik,hargai dia yang menghargai kamu..selagi dia ada disisi kamu..bahagiakanlah dia..supaya kamu tetap menjadi kenangan manis baginya walaupun kamu telah tiada disisinya..

p/s; sorry emo sikit..

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT