Sunday, August 7, 2011

5 blog untuk review part 1

http://mattsavetheking.blogspot.com/

the top 1st blog review untuk kali ini adalahh blog jejake diatas,sempoi giler blog die,simple but nice,aku suke part entry dieyang bebelan tue,cam comel giler! and dari ape yang aku tengok kan,die bnyk simpan benda2 menarik,yang paling penting! aku rase die seorang yang PEMBERSIH! anda cer la lawati blog die =) had fun! tanks yeah!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://bellalurvelolipop.blogspot.com/

OMG!! header die macam header lame aku,tapi sekarang aku da tukar,sebab..ermm..sesaje nak tukar arh! *kepoh en aku nie * actually merepek nie best kan bella..hee..cumel name awk,name kite puteri farah..heheuk!awk nie en mesty suke korea en?betol ta betol? cis!salah ke? *MALU* cer korang try tengok blog gadis manis nie..rase cam nak amek gambar sekeping la..sebab comel dak nie!

tadaaaa!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

wink! kite tengok belog awk tau,then kite suke sanat sebab cum awk same nan kite,minat pink! cam comel jea en!*GEDIKNYE,SEMUA NAK SAME AKU NIE* awk ni cam seorang yg eppy go luckky jea..n u colourrd ur self with variety of colour..! i love ur blog!
i adore this pitcha! yehuu~
p/s: kite nampak awk nyer bb..t add arh kite klu sudi..wink~

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dak korean look yang comel sambil pegang gitar nie kan, sangat sweet ok!
kite tak sempat nak bace semua entry awk,tapi en..awk comel! sesape nak tgk awek comel leyh arh tengok belogg dak nie...wee~

see! she's cute rite??

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


hee! blog mamat nie cam seremmm nieyh! cam takot jea..hehekk..sorryy bro! tapi entry pasal dato siti cam cute jea..haha...berjiwe bunge jugek yea!nice blog bro... havaluyah!moh ler bace blog die...klik kat atas tue eah!trime kasih..

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT