Friday, July 15, 2011

WAKE UP FROM UR SWEET LOVE

yati :YA allah,kenape lahh kau benarkan die rabe kau lina?
lina : aku da penat nak marah,kadang-kadang dah terbiase,so biarlah
yati : kau kan bertudung,mane pkrn kau?agama kau?........

ha,berdasarkan dialog diatas,betapa tak berfikiran warasnya seorang perempuan,yang bertudung itu apabila harga dirinya di permainkan oleh kekasih sendiri,

'hei cik adik.kau ingat die sayang sangat ke kat kau bile die rabe kau?howww...so sweet!!

sumpah saye marah giler,biler seorang gadis boleh berkata begini yea..sekarang mane pergi boyfriend kesayangan intan payung emas kau tue??dah lari balik Siam?ker dah pergi kat another girl untuk dirabe??
sedarlah sayang,kalau die sayang awak,die takkan sewenang-wenangnye rabe awk ok..TAKKAN...
saye tak dapat buh gambar dalam entry nie,sebab..MEMALUKAN!!
LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT