Tuesday, July 12, 2011

SHE'S!DAMIA..IS LUCKY

YES SEBAB AKU COMEL!!OMG!!!
hahahah..tak leyh blah...
sekadar gambar hiasan ok,minah mane tah aku hamek nie=p


hahaha..entry title mang tak leyh blah en?act,ak terfikir,betapa betuahnyer aku nak dibandingkan dengan makhluk ALLAH di atas muke bumi ini..ALHAMDULILLAH..terima kasih TUHAN,
terlalu banyak kelebihan yang kau berikan pada hambamu yang sangat mudah lupe diri ini

,MASYAALLAH,aku masih diberi banyak kesempatan setelah ape yang aku pernah buat dulu..aku terlalu alpa dan lupe kan DIA, penciptaku yang sebenar.dan DIA cinta sejati aku.Bukan cinta LELAKI yang aku sendiri tak tahu sedalam mana.Semalaman aku tak tidur semalam,aku MUHASABAH DIRI aku sendiri.aku tanye,pelbagai soalan yang terungkai dan aku mengalirkan air mata...YA AKU MENGALIRKAN BUTIRAN AIR JERNIH yang keluar dari mata aku sendiri.(p/s: takkan mate bembem yang tengah membongkang tue pulak,btw tanks bem bagi pinjam bb YES nie,iklan jap..ok sambung in character)
KENAPA AKU KATE AKU LUCKY?? ATAU BERUNTUNG?ATAU BERTUAH?ATAU FONG SHUII
(abg par balik perlis)wink~
nie kerana,aku mempunyai abang 5 orang,seperti pahlawan HANG2 zaman dulu,orang lain ader?(erk!mmg ader la kan?tapi tak semua dpt) tapi dorang takdek hang,dorang semua SHAH tau..
aku mempunyai IBU BAPA yang sangat-sangat penyayang dan sentiase memenuhi keperluan aku,mungkin aku terlalu dimanjakan,tapi normal lah kan,aku anak last wei!lagipown,satu-satunye doterr mereka..mau tak sayang!!AKU LAH EMAS,AKU LAH PERMATA,AKULAH RACUN DAN AKU JUGALAH PENAWAR.chewah!!heee..yang aku ingat,semua yang aku nak tak pernah tak dapat,dari benda yang kecik2..sampaii benda paling besar yang pernah aku dambakan. (MAK ABAH,TANKS!!!)JASA MU tidak terbalas-.-
ADIK SHAYANG MAK ABAH TAU!!
dorang adalah yang terbaik bagi aku,
ABAH,memang tak kuat membebel and sangat penyayang
MAK sehari aku tak dengar suare mak,aku resah!sumpah!


sebahagian femly aku..ade jugak yang da pergi..

terlalu banyak kalau nak ikutkan yang aku nak aku dapat,ALHAMDULILLAH..


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT