Monday, July 25, 2011

seUmur hidup untuk mengenali diri sendiri sebelum mengenali orang lain

percaye atau tidak,kite as a human being..as a manusia..yang sikapnya sering berubah-ubah mengikut angin monsun barat daya utara timur selatan am i rite?yeah!diri saye sndiri pown,saye sgt lah sukar nak mendalami hati sendiri,saye sndiri bingung dengan ape yang saye inginkan..kadang-kdang saye merenung kedalam-dalamnya,selami hati sendiri tapi kekeliruan sering berlaku disitu..betul awk..sangat sukar..contoh terdekat : biler kite pergi shopping tue,nk tetapkan hati nk pilih yang mane pown sangatlah sukar,apetah lagi nak buat keputusan  antara hidup dan mati.
susah kan?nak paham hidup ini..diri sendirii pown susah nak faham,apetah lagi orang sekeliling..yang sikap sentiase sukar dijangka!seperti jangka hayat hidup manusia..bila nak hidup and bile nyawa hendak dicabuttime kite kecik,time kite tak mampu nak berjalan,bercakap..kite tak sedar kite ader masalah,mungkin time tue kite nak berkate2 yang kite tanak itu,taknak ini..nk protes..tapi sape nak paham kan??
tengokk baby nie,puas die protest!sape nak dengar die???takder dik oiii
alololorhh..baby nie,cian die..meh cnie meh..ciannn die...
taranggg!!!baby paling cool skali...
p/s : aku tatau ape motif aku..aku giler skg nie..sorry..pfftt!

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT