Friday, July 22, 2011

meh ejas awek berbaju kurung!

assalamualaikum.
sempena hari JUMAAT yang penuh barakah ini,saye teruja dengan sepenuh jiwe nak buat entry pasal gadis-gadis yang berbaju kurung. bukan sebab hari ini saye memakai baju kurung *bajet nak bgtau semua orang ak pakai baju kurung. tapi sebab sangat-sangat suke tengok gadis berbaju kurung,pastuh pakai crocs ke,plain shoes ke..camcecOMEL jer en?tak caye?jum kite tengok betol ke tak ape yang saye ckp nie.meh kite lihat GADIS-GADIS AYU BERBAJU KURUNG.
rase cam nak buat COMPETITION LARH PULAKS!tapi sebelum itu saye nak mintak maaf sebab saye terpakse ambil gambar-gambar gojes mereka biler bebaju kurung.kang klu letak gambar saye kang kate cam nak ''masuk bakul angkat sendiri plak en''

si manis yang bertuah menjadi pilihan kalbu saye..

IRMA ADIRA 
actually gadis ini rakan fesebuk saye,tapi die sangat baik dan cantik.sangat selesa biler chat dengan budak cantek nie oke.Nie IRMA nyer link fesebuk http://www.facebook.com/profile.php?id=100002590738082. check it out..SHE'S PREETY AND FRIENDLY

NORAZLIN ROSELIE
anak pakcik roselie nie sangat comel oke!putih..gebu..nie bestfrenz forevah aku deh!hekhek..SEE die sngt manis berbaju kurung..nie fesebuk die.http://www.facebook.com/alynrosly Boleyh je kalau nak add die..shes very kindhearted person.SUMPAH!

BEMBEM LENSA
heee..nie kawan aku yang paling sweet sekali,die akan ader dengan aku kalau aku perlukan..die single..klu nak tackle meh add die,die kawan dengan semua orang..THATS HER http://www.facebook.com/profile.php?id=1650394161


MUAZATUL ADAWIYAH
very nice name just like owner..ehehe..muaz..muazz..muazz...yang pakai baju warne putih tue muaz,sebelh tue her mums la..tue lah orang kate,dari luar kite blh nmpak kecantikan dalaman nyer,itulah muaz..die cantik luar dan dalam..beruntung sape memiliki die satu hari nanty.http://www.facebook.com/muaschan nie fesebuk die.

SARAH ROSLEE
she's chubby,and cute..she's nice..*suke giler kalau tgk die berbaju kurung..http://www.facebook.com/sarahroslee check it out!

MEET MY SISTA -MIA NAZATUL SUKMA
yes!tak sesenoh sikit,tp aku tak peduli sebab i noe her better than u olls..korang akan suke kalau korang kenal die,she's preety and yeah!hell owhsem!ilovemia.the best sista ever!http://www.facebook.com/mianazatulsukma add larh die..kalau tak caye..betape baiknyer die.

FATIN AQILAH
ha..nie budak kecik..manyak baik atie ow..die sangat setia kawan..sangat cantik..putihhhnyer hati die macam putihnyer die...i'm her lover...http://www.facebook.com/nurCollections

PUTERI DAMIA.
*cheh nak jugak masuk en=p. takpe lah dik non nak syok sendiri sat..nie aku..ok bai!

ha...cair dak?cair dak??nie lahhh sebahagian kawan-kawan aku yang sangat sweet biler berbaju kurung..bukan nyer takder lagi,ramai sgt tp nie jela yang aku pilih buat mase nie..

P/S : SAYE NAK BUAT CONTEST AKU SUKA BAJU KURUNG.SAPE SETUJU??

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT