Wednesday, July 20, 2011

kenAPE berHIJAB

tarangg!!(seperti petunjukkan silap mate) presenting PUTERI DAMIA...boooo..alamak!orang boo la pulak..
haha..sorry la,agak ANNOYING sikit pangai aku nie kengkadang..kebetulan malam yang dingin sepi menyeleputi diriku ini..sedar tak sedar,pejam celik..pejam celik..duk dik duk dik..dah almost 3 month aku bertudung..ALHAMDULILLAH..begitulah pantasnye masa berlalu meninggalkan harihari yang ranjau berliku*dah kate dah,aku agak annoying malam nie,serabut sikit

sejarah mule tercatit apabila si TAMIA nie mule memakai tudung kembali..*kau pk kau fames sampai ader orang nak jadikan kau bahan sejarah?jangan mimpi wei! dah besar kan saye,dah dopuloH tauN 20tahun,* biaselah orang pelat memang cenggitu dik non. kat sinie ader kronologi aku setat pakai tudung..

oh hell yeah!nie lah saye time memule menjinakkan diri memakai tudung..nampak cam makcik kan?mmg saye kene kutuk time nie..time kasih pada yg mengutuk!KORANG WAT AKU LAGI SEMANGAT

actually aku bukan pakai tudung sebab fesyen,cume aku mengikut fesyen n peredaran supaya aku berjalan seiring dan tidak tertinggal ape-ape..UPTODATE lah katekan..takder la nanty orang ingat umor aku 30 en,sedangkan aku baru 17=p
p/s : bagi yang mempersoalkan,kenape pakai tudung tetibe?
mimpi nak kiamat ke pakai tudung?
boyfriend awk suh awk pakai tudung?
ikhlas ke awk pakai tudung?
awk nie nak pakai tudung sebab ikhlas or fesyen?
dan macam-macam soalan lagi yang saye terime dan jawapan saye,hanye senyuman

sekarang saye jawap yea!
saya SI TAMIA pakai tudung sebab saye rase dah tibe masenye tudung ini terus menutup rambut saye yang dah agak lame terdedah.(FULLSTOP)
yea,saye paham..korang tanye sebab korang CONCERN,sangat suke orang yang concerN yeah!
TERIME KASIH KAWAN-KAWAN YANG CONCERN.

SEHARI BERSAMA ANAK-ANAK SETAZAH

oke,gambar kedua nie,menceritakan tentang betapa gojesnye aku time tue!preeettt!!!
hehehe..actually time nie,aku tolong akak ipar aku untuk mengendalikan kem motivasi untuk budak-budak kafa yang nak amek UPKK.nie adalah kali kedua aku memakai tudung,aku mule rase seleSa yea!keyakinan diri MULA meningkat.*aku adalah manusia yang paling tiada keyakinan diri
alhamdulillah selepas mendapat dorongan ramai,aku terus melangkah dengan yakin untuk terus menutup helaian rambutku yang kian rapuh=p

posto : anything juSt ask me oke!




LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT