Friday, July 8, 2011

kenapa kite nak kan seorang yang sempurna?sedangkan kite tidakkk...

oke guys..bertepu jugak leppy nie tak berusik lame..dahh ader sarang lelabah da nie u olls..hek2..broadband ta bayar la yang..nie pown pinjam bb YES http://www.facebook.com/profile.php?id=1650394161 tauu..klu tak, mmg lagi setahun baru nak update..oke!tanpe membuang mase saye yang mmg tengah kesunyian kesorangan tanpa teman disisi ini,eahh tak..bukann sye da break,sy oke jea..sayang menyanyang g..STILL OKEE..i mean saye skg sensorang kat umah nie ha..boringgg u noe!rase nak guling2 jea..dah2, merepekk sudahh..
dalam sesuatu hubungan ape yang korang harapkan?cer ceerite sikit,sikit jea takmuh lebih2 tau..yes!absolutely correct..seorang yang sempurna kan dimate korang?klu ta sempurna kt mate jiran sebelah lantak die lah en!kif3...kite sentiase nak kan yang sempurna untuk diri kite,tapi adakah kite sempurna?
lets say larh kan,korang nak pasangan korang tue paham ape korang nak,adekah korang cube tok paham ape yang die nak?ish3..hang terokk mail!terokk..hang langsung tak cuba phm marka hang,tapi hang dowk pangpung2 siang mlm yang dia dok ta phm hang,tak phm hang,tak phm hang!kann aku da ulang suare..at last t korang gadoh kan??time gadoh lakk ader plak orang ketiga yang dowk cucuk line
p/s : jangan tiru aksi diatas wei,nerake jahanam tempat korang!nauzubillah..
(gambar hiasan oke)

ha nk ke jadi cam gambar kat atas nie?tanak kan?sayang kan kat gf/bf korang?jangan gituu yea awak2 sekelian..siann kat couple korang..
tiada hubungan yang tiada pergaduhan, bak kate P RAMLEE dalam film 3 abdul.
''sedangkan lidah lagi tergigit,inikan pula......''
gadoh tue biase la kan?tapi please,jangan gadoh kat public,jangan..lagi satu jangan pernah gadoh depan rezeki,wa paling pantang der!wa rase nk tikam jea lu dua..nak gaadoh pergi la jauh2,tak pown hold dulu perasaan marah tue,simpan sikit buat mase depan oke??paham??tQ!(emo plakk aku nie)
p/s : nie negara luar..jangan tiru aksi merbahaya diatas.
lagi satu,kalau bercinta tue,adatla kalau korang nk bermesra,beramah tamah,timah bebagai en..tapi BEHAVE guys..jangan sampaii nak ciumolot depan public,weii korang ta sah lagi lahh jadi suami isteri,gatal sangat pergilah kawen terus..senang kan??nak lekat terus pownn itss foine kan?
erkk...tulis punye tulis,aku rase aku dah salah entry da nie=) ngeee...pasann tak???aku bebel2 tanpa berfikir tentang tajuk diatas..hehuk?! maluu dah...bye...>.<


LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT