Thursday, July 28, 2011

KARMA itu wujud

ape itu KARMA?karma adalah sesuatu nasik berkuahkan kurma * teett..sorry merepek,bang jijeo kate sye kuat makan kerepek,so suke merepek!. back to serius topic hell yeah!KARMA adalah hukum tuhan di atas muke bumi ini,kite percaye kan hukum karma itu ada? "what u give,u get back" what goes around comes around.
actually berdasarkan kajian saye * pengkaji sejarah berjaye. KARMA berasal dari kepercayaan orang hiNdu ..tetapi ianya sangat sinonim dengan masyarakat seluruh dunia.yang semakin percaya KARMA itu memang wujud.tapi ade jugak sesetengah orang mengatakan KARMA ini tidak relevan dalam islam.* terpulanglah kat korang nak pecaye atau tidak

so for me,my self and i.saye percaya KARMA itu  ada,contoh terdekat dalam percintaan.
PERCINTAAN adalah benda paling dekat dengan kite kan?(alhamdulillah,hujah lebat,sejuk sangat)*iklan jap.berdasarkan ape yang saye dah lalui,ape yang berada disekeliling saye sekarang,saye sangat percaya wujudnye KARMA.

contohnye,saye pernah meninggalkan seorang lelaki yang sangat sayang kat saye *walaupon die garang giler. sebab saye terjumpe orang yang saye suke.puas lelaki yang syg saye tue merayu untuk jangan tinggalkan die,saye tetap walk away * i mintak maaf.tak lame pown kitorang kapel,tup2 kantoi...tunang org..zazzz!kene tinggal..menangis bagai nak rak saye time tue. n act bnyk lagi contoh kalau nak bagi.

pesanan saye,ddalam ape pown yang anda lakukan..ingatlah Tuhan sentiasa memerhati,DIA tak pernah tidur dan mengantok,ingatlahh!!ape yang awak buat,awak akan dapat balasan...
LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT