Tuesday, July 26, 2011

HEAVEN BILE MUKE MAKIN OK!

assalamualaikum w.b.t
bertemu lagi saye PUTERI hot hit hut..hehek~gurau jela...hai ape khabar?dah makan belum?tengah buat ape tue?*soalan bodoh kadang-kadang bebal nie..hehe. kat sini saye nak share ngan korang-korang semua perasaann yang heaven giler nie biler muke korang yang dulu makin teruk ditumbuhi jerawat-jerawat yang dah menjadi penduduk tetap beranak pinak kat muke korang makin move ouut,angkat beg sesume pindah dari muke korang!APE KORANG RASE??APE??NAK DENGAR..APE??seronok tak hingat en?nanty mulelah
-keyakinan makin berleluase dalam hati sanubari
-hati berbunge-bunge mengalahkan dapat bunge dari bofrenz
-rase cam seronok biler tengok cermin,tengok 10x pown takpe,klu leyh nak gantung cermin kat leher..haha! kat sini saye nak share ngan korang,baru-baru nie..*memang baru pown,baru 2 arie,saye ader try product dari kawan saye tau..cza.dboutique actually saye nie penggemar make up ok..but takder lah mengalahkan opera cine..heee~biase2 jela..tapi biase kan,perempuan,mane penah lekang dari make up..da name nyer perempuan..nie product yang saye baru gune dari cza.dboutique gluta soap

Nie gambar die,sangat-sangat oke walaupown baru dua tiga empat kali gune tapi ianya sangat menampakkan kesan yang memberansangkan.owh tidak lupe juga pada egyptian magic cream
nie lagilah heaven giler,pas saye da gune toner,lepastue gune plak nie,apply foundatiOn  sangatlah terasa smooth and rate,biler sapu tue rase licin jea....korang patot cube k??saye yakin korang akan rase perbezaannyer..thanks for cza..sabtu pown sanggup post untuk saye..wink~
LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT