Thursday, July 21, 2011

die cikGU bahaSe inggERis saye

=D hai kawan,kawan..
ASSALAMUALAIKUM!kite nak cite kat sini tau,arinie kan kite baru sedar something yang kite tak sedar before nie,KITE ADE CIKGU BAHASE INGGERIS yang sentiase betulkan kite kalau kite salah speaking *malu sgt nak mengaku,tapi harus ler sebab dah kenyataan im not good in english,broken abis ok! actually kite nie,takder lah bengap sangat english,boleyh jea kalau awak nak suruh kite buat karangan 700words..TUE POWN WORST WORD LA..haha..masalah kite actually
-jarang menggunekan bahase inggeris sebagai bahase perantara.
-tidak yakin untuk speaking london
-segan untuk salah
-takot kene ejek.

FOR YOUR INFORMATION. english saye mmg teruk and akan nampak lagi worst biler saye bercakap menggunekan ayat-ayat sastera english!heeee..-.- maluu nye nak kene buat pengakuan cenggini oww
tapi sekarang kan,kite kerap nak gune bahase english tau,bukan sebab ape..kite ader cikgu baru tau,yang always dengan kite n akan betolkan english kite,actually masalah kite,adalah SEBUTAN!mesty ramai jugak yang bermasalah demikian kan?
saye ader petua nie..
-korang belasah je,cakap jea asal boleyh n asal ader bunyik
-try talk with someone in english!see..i can write it very well=p
-jgn malu kalau orang tegur english korang broken.ucap THANKS 
-carik boyfrenz cikgu english *macam zeeoe arief si boyfren tuff=p

AYAT-AYAT COMMON YANG AKU SALAH CAKAP
-orang ucap thanks damia for the approval
-UR PLEASURE
actually MY PLEASURE
-annoying * ayat nie sebutan aku memang terok aihh,tak tipu
-as your wish 
as you wish

selingan gambar untuk hari ini.
time nie,baru lepas abis kelas film bisness.sngt gugup utk presentation ok,english broken abih oke..tpi kali nie THUMBS UP for us

kat pavi,muke tak besalah n sangat tak terurus kerana si suami tidak kunjung tiba *chewah,memain je!tggu encik xeexoe saye lah

jumpe hana tajima lagi!yeay!*bukan aku perasan tpi nie lah caption si kacak kesayangan aku nie untuk gambar nie..comel en=p. auwwwww!

i love this shoes,i really adore it for quite long time ok!thanks b..

ITU SAJA untuk hari ini,saye sangat gumbire,saye mau tidor dengan tenang..
SELAMAT MALAM SI BECOK DAMIA

LIKE DAN SINGGAH KEDAI ONLINE PUT